A serdülő és ifjúsági csapatunk is Final4 elődöntőt játszik ma, előbbi 11, utóbbi 15 órakor, mindkét meccset élőben nézhetitek.

A Jövünk! utánpótlás magazin látogatta meg ifistáinkat:

Simics Judit

A kiöregedő és a feljövő játékosok miatt szinten minden szezonban új csapatot kell építeni, és közben olyan felnőttcsapatokkal versenyzünk, amelyek viszonylag állandó kerettel szerepelnek évek óta. Ez mindig nagy kihívás, én minden évben kicsit félve indulok neki, hogy vajon tudjuk-e teljesíteni az általunk kitűzött célokat. De most már nem szeretnék többet vészmadár lenni, mert a lányok rendre pozitívan cáfoltak rá a félelmeimre, ugyanis nagyon gyorsan felveszik ezt a tempót, és ismét szép eredményt értünk el a felsőházba kerülésünkkel. Az elsődleges célunk, hogy olyan kézilabdázókat neveljünk, akik aztán a felnőttmezőnyben is megtalálják a helyüket; ezért is fontos, hogy olyan bajnokságban induljunk, ami kihívást jelent a gyerekeknek. Mindig nagy öröm, amikor akár itt a Népligetben látok ellenfélként olyan élvonalbeli játékosokat, akik egykor itt, a Ferencváros ifjúsági csapatában nevelkedtek. Ehhez az is fontos, hogy nyugodtan dolgozhatunk a klubban, nem kell mindig mindent megnyernünk, fontosabb, hogy a fiatalok pályafutását egyengessük.

Utánpótlássport

Simics Judit a négyesdöntő után távozik a Fradiból, erről a kézilabda szakosztály közleményét ide kattintva olvashatjátok.

11.00 – serdülő OB, Final4, elődöntő: Ferencváros – Érd

15.00 – ifjúsági OB, Final4, elődöntő: Ferencváros – Szombathely