Jelzésértékű a Fradi kérdőíve.

Kevés szervezet van, amit a Fradi szurkolók kevésbé szeretnének az MLSZ-nél. Esetleg még az Újpesti Dózsa versenyezhet ezért a címért. Nem is tett meg sokat a szövetség, hogy megszeressük, elég csak a kizárásra gondolni.

Az utóbbi időben nyugvópontra jutó kapcsolatot tavasszal újra felkorbácsolta az MLSZ ostoba döntése, amikor többek között Liu Shaoang ünnepléséért osztottak ki szektorbezáró büntetést. No és ott van a bíráskodás, ahol elég a nemzetközi bíróküldést megnézni, hogy lássuk milyen mélyponton van a honi sípmesterek és határbírók teljesítménye a korábbi évekhez képest, mindezekkel szembe állítható a Fradi elmúlt években mutatott remek nemzetközi szereplése.

Úgy tudjuk, most újra napirenden van a vitás kérdések rendezése. Ebben a folyamatban ezúttal az MLSZ is tett gesztusokat és a fantasztikus, nemzetközileg is kiemelkedő nézőszámot és hangulatot hozó kupadöntő is segítette a folyamatot. Ebben a helyzetben a szokásosnál is fontosabb a Fradi szokásos kérdőíve, amelynek eredményei fontos visszajelzések arra, hogy hogyan vélekednek a szurkolók az MLSZ-ről és a Fradi – MLSZ kapcsolatról.

Kérdőív kitöltésére fel!