Momónak jól ment eddig a Paks ellen.

– Két NB I-es gólod van, mindkettővel a paksiakat keserítetted. Mondhatjuk, hogy igazi Paks-specialista lettél. Szerdán jöhet az újabb Besic-találat?
– Szerintem ez pusztán csak a véletlen műve, örültem a góljaimnak, de nem tulajdonítok neki jelentőséget, hogy kinek rúgom őket. Természetesen, ha lehetőségem lesz rá, akkor újra gólt szeretnék majd lőni nekik, de boldog leszek, bárki is találjon az ellenfél kapujába. Az egész csapat készen áll a szerdai fináléra. A szombati bajnokavatás után ünnepeltünk ugyan egy kicsit, de vasárnaptól csakis a Paksra készültünk.

– Hosszú ideje, 2017 óta nem sikerült megnyernünk a kupát, ez kellő motivációt jelenthet a számotokra.
– Túl régóta várunk erre a sikerre, öt éve nem nyertük meg a kupát. Egyetlen célunk van, duplázni akarunk, a bajnokság mellé a kupa-győzelmet is be akarjuk húzni, és bízom benne, hogy ez sikerülni is fog.

– Voltál már korábban a döntő helyszínén, a Puskás Arénában?
– Nem voltam még, de már nagyon várom. Remélem, hogy annyi szurkoló lesz a stadionban, ahányan csak bejöhetnek. Minden drukkerünkre szükség lesz, és ha nyerünk, akkor akárcsak szombaton, megint együtt ünnepelhetnénk.

– 2017-ben a döntőt büntetők után nyertük meg a Vasas ellen. Ha újra tizenegyesekre kerülne a sor, odaállnál a labda mögé?
– Remélem, hogy előbb el tudjuk dönteni a párharcot, de ha szükséges, akkor természetes elvállalnék egy büntetőt, ez nem probléma.

forrás: fradi.hu