A Goldball hálója bánta – ismét nyertek az öregfiúk.

Hazai pályán fogadtuk a sereghajtó, és még nyeretlen Goldball együttesét az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban a bajnokság 19. fordulójában. A gólgyártást Takács lefejelt labdája után Kuznyecov kezdte meg, majd Jordáki átadását követően ismét ő volt eredményes. Még a félidő előtt előbb Lisztes lőtt nagyszerű szabadrúgásgólt, majd a szünetet jelző sípszó előtt Kuznyecov harmadszor is eredményes volt.

A fordulás után sem vettünk vissza, továbbra is támadtunk. A meccs legszebb gólját Ujfalusi lőtte, aki a tizenhatoson belül, a kapunak háttal, állva ollózva lőtt a kapuba. Zárásként Kuznyecov lépett ki a jobboldalon, majd higgadtan lőtte ki a bal alsót, ezzel megszerezve maga negyedik, csapata hatodik találatát. Öregfiúk labdarúgócsapatunk így remek játékkal aratott magabiztos győzelmet, továbbra is a harmadik helyen áll. Együttesünk legközelebb május 16-án, hétfőn 20.00-tól a BVSC-Zugló otthonában lép pályára.

A találkozó után a mesternégyest szerző Szergej Kuznyecov értékelt: – Jól kezdtük a találkozót, és szerencsére sikerült egy gyors góllal megadni a tökéletes alaphangot. A kulcs az volt, hogy kihasználtuk a helyzeteinket. Végig mi irányítottuk a találkozót, egy pillanatra sem engedtük ki a kezünkből. Örülök, hogy négy gólt szereztem, de ez mindig a csapatmunkának, a társaknak köszönhető, ők hoztak kihagyhatatlan helyzetekbe. Az a cél, hogy ha a kapu elé kerülök, akkor minél több góllal tudjam segíteni a csapatot.

Férfi labdarúgás, öregfiúk, 19. forduló
Ferencváros 6-0 (4-0) Goldball
Gólok: Kuznyecov 4, Lisztes, Ujfalusi

Sabó – Ebedli, Gyepes, Fehér, Ujfalusi – Kazi, Sowunmi, Lisztes – Jordáki, Kuznyecov, Takács

Fradi.hu