Kuznyecov mesterhármasa ellenére is.

Dzurják József csapata az MTK vendégeként lépett pályára a bajnokság 18. fordulójában. Jól kezdtük a találkozót, ugyanis az első öregfiúk-mérkőzésén Szergej Kuznyecov már az 5. percben eredményes volt. Előbb gyorsan egyenlített a hazai együttes, majd percekkel később a vezetést is megszerezte. Egy nagyszerűen végig vitt támadás után Kuznyecov egyenlített, de tíz perccel később ismét jött az MTK-gól.

A második félidő elején Kuznyecov harmadszor is eredményes volt, így 3-3-mal fordulhattunk a hajrára. Támadtunk, mindent beleadtunk a győzelem megszerzéséért, de a kontrákkal operáló hazaiak egy kapáslövéssel ismét előnybe kerültek, amire már nem tudtunk válaszolni.

Csapatunk legközelebb május 9-én, hétfőn 20.00-tól a Goldball együttesét fogadja az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban.

A lefújás után vezetőedzőnk, Dzurják József értékelt: – Nagyszerű mérkőzést játszott a két csapat, végig kiélezett küzdelem volt, de végül a szerencsésebb győzött. Nem kérdés, nálunk volt többet a labda, ráadásul 3-3-nál úgy tűnt, hogy meg is nyerhetjük ezt a találkozót, de végül a hazaiak játékosa alighanem élete gólját lőtte, ezzel pedig az MTK otthon tartotta a három pontot.

Férfi labdarúgás, öregfiúk, 18. forduló
MTK 4-3 (3-2) Ferencváros
Gólok: Kuznyecov 3

Szabó – Ebedli (Ujfalusi, 73.), Gyepes, Szekeres, Fehér – Lisztes, Bojan Lazic, Völgyi (Keller, 41.), Józsi (Lengyel, 77.) – Jovánczai (Jordáki, 62.), Kuznyecov

Fradi.hu