Akinek oda szól a jegye vagy bérlete, az a D3-as és D4-es szektorban foglalhat majd helyet.

Az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága helybenhagyta a Fegyelmi Bizottság első fokú határozatát, ennen értelmében a május 4-én, szerdán 18.30 órakor kezdődő FTC–ZTE bajnoki mérkőzésen a B1, B2, B3 és C1 szektorok zárva lesznek.

Klubunk erre tekintettel úgy döntött, hogy kivételesen, erre az egyetlen bajnoki mérkőzésre a B típusú szurkolói kártyával rendelkezők a D3 és D4 szektorok megnyitott részeire is jegyet tudnak vásárolni, illetve a lezárt szektorokba érvényes bérletek a D3 és D4 szektorok külön meghatározott helyeire lesznek érvényesek. Így az MLSZ döntése ellenére a Tábor tagjai szurkolásukkal bíztathatják a már 33-szoros magyar bajnok csapatot. A Green Kids és a Green Monsters ezúttal egy helyről szurkolhat…

A B1, B2, B3 és C1 szektorba érvényes bérletek tulajdonosai (függetlenül attól, hogy A vagy B típusú a kártyájuk) kizárólag a D3 és a D4 szektorban tudnak majd helyet foglalni! Mivel a bérleteik eredetileg nem helyre szólóak, ezért a D3 és D4 szektorban érkezési sorrendben és a szabadon maradt ülőhelyeken tudnak helyet foglalni.
Akik már megvették korábban a jegyüket a Táborba erre az egy mérkőzésre, azoknak a jegyeire ugyanaz érvényes, mint a bérletesekére. Akik csak most vesznek jegyet a fennmaradó helyek valamelyikére a D3 és D4 szektorba, azoknak már helyre szól a jegyük.

A D3 és D4 szektorba erre az egy mérkőzésre B típusú kártyával is lehetséges jegyet vásárolni (de csak ebbe a két szektorba), valamint kivételesen B kategóriás (alacsonyabb) jegyáron értékesítjük csak ide a belépőket!

A D3 és D4 szektor az Albert Flórián út felől közelíthető meg, ahová a Groupama Aréna főépülete előtt elsétálva vagy pedig a Telekom székház megkerülésével juthatnak el a szurkolók.

Fradi.hu