Nógrádban találkozhatsz a régi nagy kedvencekkel.

Húsvét ünnepén, április 16-án, szombaton ismét Nógrád megyébe, egészen pontosan Szarvasgedére látogat a Ferencváros öregfiúk bajnokcsapata. A hajdani kedvencek a Szirák és Pásztó közelében található palóc községben 14 órakor emléktornán lépnek pályára.

A Fradiban a hagyományoknak megfelelően ezúttal is pályára lépnek az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt játékosok, továbbá bajnokokat, kupagyőzteseket, egykori honi gólkirályt is láthatnak a nézők, mi több, az 1975-ös KEK fináléban érdekelt együttesből is érkezik ferencvárosi legenda. A szarvasgedei sporttelepen a szurkolók többek közt találkozhatnak a BL-ben szerepelt Keller Józseffel, Lisztes Krisztiánnal, továbbá Fischer Pállal, Szenes Sándorral, Bojan Laziccsal, Czéh Lászlóval, Holló Richárddal, s persze másokkal is.

Az FTC küldöttsége kisebb, nagyobb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal már jóval az emlékmérkőzés előtt Szarvasgedére érkezik, így bőven lesz idő és lehetőség a szurkolókkal való beszélgetésre, közös fotók készítésére is a nógrádi Fradi ünnepen.

Fradi.hu