Az adóbevalláshoz csatolhatod a nyilatkozatot, a határidő: május 20.

A személyi jövedelemadó 1% felajánlása nem kerül semmibe, ugyanakkor nagyon sokat segíthet vele. Az adó 1% felajánlására minden olyan magánszemély jogosult, akinek adófizetési kötelezettsége van, és jövedelemadóját határidőre maradéktalanul befizette a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, vagy részletfizetési, vagy fizetési halasztási engedélye van a NAV-tól.

Az FTC klubalapítványa, az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás- és Sportalapítvány 2021-ben is mozgalmas évet zárt. Az Albert ösztöndíj rendszernek köszönhetően ismét több tucat fiatal és sikeres sportolónk részesült támogatásban. 2021 szeptemberében, Albert Flórián születésének 80. évfordulóján az Albert Alapítvány és a Ferencvárosi Torna Club szervezésében interaktív elemekkel bővített kiállítás nyílt a Groupama Arénában. Emellett számtalan sikeres rendezvény megszervezésében működött közre az alapítvány, elég csak az FTC Családi és Sportnapra vagy éppen az Albert Utánpótlás tornákra gondolni, amely az U9-es labdarúgótorna mellett immár több sportágat is felölel.

Az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás- és Sportalapítvány támogatja a Ferencvárosi Torna Club legsikeresebb és legtehetségesebb utánpótláskorú versenyzőit, amellett segítséget nyújtott azoknak a sportolóknak is, akiket a koronavírus-járvány miatt fájdalmas veszteség ért. Tavaly 153 utánpótlás-sportolót támogatott az alapítvány, mind a látvány, mind az egyéni sportágakban. Az Albert-alapítvány évek óta díjazza a különböző világversenyeken dobogós helyezést elért sportolókat, 2021-ben 24 utánpótláskorú versenyző részesült elismerésben hét különböző sportág képviselőjeként. Továbbá fontos célkitűzése az alapítványnak a szociálisan rászoruló gyermekek támogatása is, ezen sportolók tagdíjának az 50%-át az Albert-alapítvány állja.

A legfontosabb információk
Neve: Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány
Székhelye: 1091, Budapest, Üllői út 129.
Adószáma: 18296147-1-43

Minden további információt ide kattintva találtok meg.

Amennyiben te is úgy gondolod, hogy szükség van Magyarországon a történelmi vallások társadalmi szerepvállalására, úgy másik 1%-odat ne felejtsd el felajánlani nekik.

A történelmi vallások technikai számai:

MAGYAR KATOLIKUS EGYHÁZ 0011
MAGYARORSZÁGI EVANGÉLIKUS EGYHÁZ 0035
MAGYARORSZÁGI REFORMÁTUS EGYHÁZ 0066
MAGYARORSZÁGI ZSIDÓ HITKÖZSÉGEK SZÖVETSÉGE 0358

A további vallási közösségek technikai számait itt találod.