Labdarúgó csapatunk játékosa korábbi csapata ellen mutatkozhat be a pályán ma délután.

– Szombaton Szegedre látogat a Ferencváros – mondhatjuk, hogy ez számodra szinte hazai mérkőzés lesz?
– Abszolút! Különös véletlen, hogy az új csapatomban éppen a korábbi klubom ellen debütálhatok, de összességében örülök, hogy megyünk Szegedre, hiszen jó emlékeket őrzök onnan.

– A jelenlegi idényt az NB II-ben szereplő „kis Fradiban”, a Soroksárban kezdted, szeptemberben végigjátszottad a csapat szegedi meccsét. Milyen emlékeid vannak a Szeged-Csanád Grosics Akadémia együtteséről?
– A szegedi csapat jó erőt képvisel, ezt mutatja a tabellán jelenleg elfoglalt harmadik helyezése is. Az NB II szintjén egy nagyon erős együttesről beszélhetünk, úgy látom, hogy senkinek sem könnyű a Fórumban nyerni.

– Az FTC február 14-én jelentette be a szerződtetésedet – hogy érzed magad nálunk?
– Köszönöm, jól, úgy érzem, hogy a srácok befogadtak. Örülök, hogy belekóstolhattam ebbe a profi világba, gondolok itt akár az NB I körüli felhajtásra vagy a folyamatos médiaszereplésekre – jólesik ez az embernek, hiszen a legtöbb labdarúgó ide szeretne eljutni, azt gondolom, hogy Magyarországon a Ferencváros a legmagasabb szint. Szeretném bebizonyítani a pályán is, hogy hasznos tagja tudok lenni a csapatnak.

– Kivel alakult ki a legjobb kapcsolat? Van olyan, aki az első hetekben a szárnyai alá vett?
– Külön egy személyt nem szeretnék kiemelni, mindenkivel megtaláltam a közös hangot. Nyilván vannak korombeliek, akikkel több időt töltök akár a kondiban, akár az öltözőben, de mindenki nagyon segítőkész, ez igaz a csapattársakra és a stábra is, abszolút otthon érzem magam a Fradinál. A célom az, hogy minél többet segíteni tudjam a csapatot, remélem ez a jövőben sikerülni fog.

A teljes beszélgetés: Fradi.hu