A fehérváriak kapusa, Kovács Dániel, valamint Stopira értékelt – a lefújás után Fiola Attila cserélt véleményt a szurkolókkal, ezt is láthatjátok.

Kovács Dániel

Az, hogy jelen pillanatban mi jár a fejemben, nem biztos, hogy tűrné a nyomdafestéket. Mindenesetre a jelenlegi helyzetünkben egy 0-0 is nagy siker lett volna a Ferencváros ellen, de mostanában mindig én kapom a forduló gólját, lehet, hogy rossz a karmám vagy valami rosszat tett a csapat. Nehéz minden héten arról beszélni, hogy nem tudunk semmi újat kitalálni. De amíg hozzáállásbeli problémák vannak, felesleges taktikáról vagy bármiről beszélni. Lehet kirúgni az ötödik, hatodik edzőt, de az a legnagyobb probléma, hogy jó néhány játékos még mindig nem érzi át, milyen nehéz helyzetbe került a klub. Pedig mindent kipróbáltunk már: volt sírás az öltözőben, volt veszekedés, majdnem verekedés, büntetést és babusgatást is kaptunk, külön elbeszélgetésekre is sor került. Akik pedig Isten igazából akarják a sikert, nos, mentálisan már ők is elfáradtak. Nehéz a jövőről bármit mondani. A játékosok részéről megvan a bizalom Michael Boris felé, az más kérdés, hogy a klub részéről meddig él ez. De az tény: ő a legszerencsétlenebb az egész történetben, hiszen belecsöppent egy olyan morális helyzetbe, hogy vele csak még lejjebb csúszunk. Pedig ő tehet a legkevésbé a kialakult helyzetről, remek edzőnek tartom…

Stopira

Ahogy vártuk, nehéz mérkőzés volt a mai, egy erős ellenfél ellen játszottunk. Jó hozzáállással léptünk pályára, mindent megtettünk, hogy megnyerjük a meccset, mindenki győzni akart. Sajnos a második félidőben kaptunk két gólt, ami nagy csalódás, mert keményen dolgoztunk az egész találkozó alatt, de ez nem ért pontot. Le kell vonnunk a tanulságokat, majd a következő meccsre kell koncentrálnunk, hogy visszatérjünk a győzelmekhez.

M4 Sport, Videoton