Több régi ismerős is bemutatkozott az öregfiúknál.

Gyepes Gábor és Thomas Sowunmi is győztes meccsen mutatkozott be öregfiúk-csapatunkban. Rögtön támadólag lépett fel csapatunk, és már az első percekben veszélyeztettünk, amikor Szekeres Tamás látványos beadását Sowunmi vágta a felsőlécre. Ezt követően sem hagyott alább a lendület, és a 11. percben Völgyi egy szemfüles labdaszerzés után előbb kicselezte a kapust, majd a hálóba lőtt (0-1). Nagyszerűen játszottunk, az első meccsén pályára lépő Gyepes Gábor pedig tanárian irányította védelmünket.

A sorozatos támadások végül góllá értek, amikor a 33. percben Bubcsó egy labdaszerzés után növelte előnyünket (0-2). A szünet után sem változott a játék képe, remek akciókat vezettünk, pedig egy nagyon fiatal ellenfél ellen léptünk pályára. A 70. percben a csereként pályára lépő Szalai Tamás első labdaérintéséből kapufát lőtt. Hat perccel később Ebedli centerezett, míg középen Jovánczai egy szenzációs mozdulattal, sarokkal pörgette a kapuba a labdát (0-3).

Nagyszerű játékkal fontos három pontot szerzett öregfiúk-csapatunk, amely ezzel a győzelemmel továbbra is versenyben van a bajnoki címért. Dzurják József együttese legközelebb március 21-én, hétfőn a Pénzügyőr vendégeként lép pályára.

A találkozó után a csapatunkban első mérkőzését játszó Gyepes Gábor értékelt.

Furcsa volt pályára lépni, hiszen közel fél éve nem futballoztam – kezdte Gyepes Gábor. – Kicsit hideg volt, de összességében kellemesen éreztem magam az első meccsemen, jó volt együtt lenni, ráadásul győztünk is, remélem, hogy sok ilyenben lesz még részem. Viszonylag régi csapattársak között nem volt nehéz a beilleszkedés, ott folytattam, ahol abbahagytam. Úgy gondolom, hogy a korábbi társakkal már fél szavakból is megértjük egymást, ez pedig a pályán is látható volt.

Férfi labdarúgás, öregfiúk, 12. forduló
Issimo SE 0-3 (0-2) Ferencváros
Gólok: Bubcsó, Jovánczai, Völgyi

Szabó – Szűcs M. (Ebedli, 46.), Gyepes, Keller (Ujfalusi, 50.), Fehér – Lazic, Szekeres – Bubcsó (Szalai, 66.) Józsi (Zsolnai, 74.), Völgyi (Takács, 60.) – Sowunmi (Jovánczai, 46.)

Fradi.hu