Újraindul a remek kezdeményezés.

2022-től a Sétafoci Program immáron az 50 év feletti férfi és női szurkolók számára is elérhető. A Programra azok jelentkezését várjuk, akik szeretnék beiktatni az életmódjukba a rendszeres mozgást, valamint a velük azonos korosztályba tartozó Fradistákkal való személyes találkozást és rendszeres közösségi életre vágynak. 2022-től résztvevőinknek nemcsak rendszeres sportolási és közösségépítő, de versenyzési lehetőséget is biztosítunk. A program résztvevői meghatározott menetrend szerint mérkőzéseket is játszanak a Sétafoci Ligában, és időről időre részt vehetnek nemzetközi sétafoci tornákon is, melyekről a klub hivatalos felületein adunk tájékoztatást.

2022. február 18-án, pénteken indul az első felvételi turnus a Ferencvárosi Torna Club sétafocicsapatába, ahova minden 50 év feletti fradista érzelmű nő és férfi jelentkezését várjuk. Az első turnus egészen február 28-ig, hétfőig tart. Kérjük, eddig jelentkezzenek csapatunkba. Mindazok, akik ebben a tíz napos időszakban lemaradnak, nekik sincs okuk aggódni, ugyanis 2022 júniusának elején indul a második turnus, ahova még felvételt nyerhetnek. Az egyes jelentkezési időszakokról rendszeresen hírt adunk majd a Ferencvárosi Torna Club hivatalos honlapján, a fradi.hu-n.

A programban nem vehetnek részt azok, akik ellen jelenleg a Groupama Aréna Pályarendszabály megsértése, vagy az FTC-MVM Népligeti Sportközpont Házirendjének megsértése miatt kizáró, felfüggesztő határozat van érvényben.

Hogyan lehet jelentkezni?

A Programban való részvétel ingyenes, jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével lehet. Az, hogy kitöltötte az űrlapot, még nem jelent automatikus felvételt a csapatba. A jelentkezők az egészségük védelmében egy, a Ferencvárosi Torna Club által szervezett Egészségügyi Alkalmassági Vizsgálaton kell, hogy részt vegyenek a Program indulása előtt. Itt egy független, egészségügyi szakemberek által adott minősítést követően nyerhetnek felvételt programunkba. A jelentkezőkkel a regisztrációs időszak lezárultát követően a Program szervezői közvetlenül felveszik a kapcsolatot.

Mit tartalmaz az egészségügyi alkalmassági vizsgálat?

– EKG
– Belgyógyászati vizsgálat
– Nagyrutin labor vizsgálat
– Vérnyomásmérés

A Program az Európai Unió Erasmus+ Sport Programjának támogatásával, a European Football for Development Network (EFDN) által valósul meg. A Ferencváros mellett a partnerségben az alábbi klubok vesznek részt: Bayer Leverkusen, Schalke 04 (Németország), Real Betis (Spanyolország), Newcastle United, Glasgow Rangers, Greenock Morton (Egyesült Királyság), Benfica (Portugália), Valerenga (Norvégia)

(fradi.hu)