Márton Gábor elmondta, hogy nagyon motivált az MTK.

– Új igazolásaink, Auzqui, Marquinhos, Esiti és Pászka a héten már együtt készült a csapattal. Néhány edzés elteltével mi a véleménye róluk?
– Azt gondolom, hogy sokat megtudhattunk róluk már ennyi idő alatt is. Számukra a legfontosabb feladat, hogy megértsék azt, hogy mit várunk tőlük a csapatban. Vannak labdarúgók, akiknél erre több idő kell, vannak, akiknél pedig kevesebb. Elképzelhetőnek tartom, hogy az új játékosok közül többen is lehetőséget kapnak majd a hétvégén.

– Szombaton az MTK elleni örökrangadó vár csapatunkra, ráadásul idegenben. Az Újpest elleni derbi mellett ez is egy igen fontos párharc a klub és a szurkolóink életében.
– Tisztában vagyok vele, hogy fontos mérkőzés vár ránk, ráadásul idegenben. Most is, mint mindig, nyerni akarunk, függetlenül attól, hogy ki az ellenfél. A legutóbbi bajnokinkon, a Zalaegerszeg ellen megmutattuk, hogy milyen szervezetten tudunk játszani, emellett remek volt a csapategység is. Teljes mértékben készen állunk az MTK elleni összecsapásra, amely legutóbb idegenben legyőzte fő bajnoki riválisunkat, a Puskás Akadémiát. Ez azonban már történelem. A szombati az egy teljesen új meccs lesz, mindent meg fogunk tenni a győzelemért.

Fradi.hu