Beléptek az „előszoba” összetartáson megnyitott ajtón fiatal pólósaink.

Beszámoló: MVLSZ, VLV

Fekete Gergő

Nagyon örültem. Meglepődtem, és hát…, ez egy nagyon boldog…, késői karácsonyi ajándék. Nehéz bármit mondani, dolgozunk tovább. Alig várom, hogy jöhessünk január 3-án. Ha a három napot értékelni kellene, hogy mi történt – az első napon azért volt egy keményebb fizikális munka, amit szerintem mindenki megérzett. A második napon már többet tudtunk gyakorolni, elkezdtük az emberelőnyös-emberhátrányos figurák gyakorlását, illetve egymás ellen játszottunk. Ma pedig ugyanígy egy ilyen emberelőnyös-emberhátrányos kétkapus edzés volt.

Molnár Erik

Nagyon örültem. Kételkedtem abban, hogy meghívnak, mert nem éreztem magam annyira csúcsformában most, nagyon elfáradtam, a vízben is fásultnak éreztem magam. Nagyon köszönöm Tamásnak, hogy behívott – készülök a január 3-i edzésre fejben. A Fradival fenomenális fél évet produkáltunk, nulla vereséggel. Dolgozunk azon, hogy ez jövőre is így legyen. A Fradiban minél inkább meghatározó játékos akarok lenni, egyénileg a lehető legtöbbet kihozni magamból és ha úgy fog menni a játék, akkor bekerülni a válogatottba!

Märcz Tamás

Nagyon intenzív három napon vagyunk túl, hasznosnak gondolom az együtt töltött időt. Fontos tapasztalatokat szereztem a játékosokról, azokról is, akiket én hívtam be és azokról is, akiket a klubedzők ajánlottak a figyelmembe. Mindegyikük nagy bizonyítási vággyal érkezett és dolgozott, és bizonyították is a három nap alatt, nem véletlenül kerültek ide. Nagyon tetszik az az elszántság és akarat, ami jellemezte a társaságot. Lényegében olyan gyakorlatokat és feladatokat végeztünk, amelyek a felnőttválogatott repertoárját képezik, ez megkönnyíti majd azoknak a dolgát, akik a közeljövőben egy újabb lépcsőfokot léphetnek előre, ők könnyebben alkalmazkodhatnak majd ehhez. Már előre tudható volt, hogy lesznek változások a januári keretben, 20-21 fővel szeretnék akkor dolgozni. Egyrészt a posztok megüresedése miatt, másrészt a mutatott játék alapján Vigvári Vince, Fekete Gergő és Molnár Erik kap majd szerepet a mostani keretből januárban is, bennük látom azt, hogy a leggyorsabban eljuthatnak oda, hogy akár tétmérkőzésen is szerepet kaphatnak a jövőben.