Vezetőedzőnk szerint csak rajtunk múlik ma az eredmény – a tegnapi nap egy különleges gyakorlat is színesítette az edzést.

Ehhez a mérkőzéshez is úgy állunk hozzá, ahogy az összes többihez, vagyis maximális koncentrációval. Utánanéztünk az ellenfelünknek, van róla információnk. Tudjuk, hogy alacsonyabb osztályban szerepelnek, éppen ezért csakis rajtunk fog múlni, hogyan alakul ez az összecsapás, természetesen nyerni akarunk. A hazaiak egészen biztosan extra motivációval játszanak majd ellenünk, hiszen nem mindennap van lehetőségük egy ilyen nagy klub ellen játszani, mint amilyen a Fradi, így biztosan nagy élmény lesz számukra ez a találkozó. Nekünk viszont saját magunkkal kell foglalkozni. Jó játékot és gólokat várok a csapatomtól!

forrás: fradi.hu

Vécsei Bálint

Az öltözői hangulat lehetne kicsit jobb is, de mivel az MTK ellen csak gól nélküli döntetlenre futotta, a Celtictől pedig kikaptunk, érthető, ha kicsit magunk alatt voltunk az utóbbi napokban. Szerdán javítunk, ugyanis csak a továbbjutás elfogadható. Az előző körben a Hatvan elleni meccset sem vettük félvállról, szerencsére elég bő a keret ahhoz, hogy egyik találkozón se kelljen tartalékolni. Mindenki a legjobbját akarja nyújtani, úgyhogy a sorozatterhelés ellenére sem valószínű, hogy a második félidőben visszaveszünk a tempóból. Ugyanez volt a lebonyolítási szisztéma Svájcban, egy meccs döntött, amelyet a kisebb csapat otthonában rendeztek. Az ilyen találkozó ott is ünnep volt, a hazai együttes felszabadultan futballozott, próbálta élvezni a meccset, és nemegyszer meg is nehezítette az esélyesebb csapat dolgát. Nem tudom, a Tököl milyen taktikát választ ellenünk, de Svájcban többször megesett, hogy az alacsonyabb osztályban játszó nemcsak védekezett, hanem bátran nekiment az ellenfélnek. Nem volt jellemző a rugdosódás vagy a túlzott keménység, senkinek sem az volt a célja, hogy szétrúgja a másikat, de ha kellett, bátran támadtak, próbálták játszani a futballt.

NSO

További fotók: keddi edzés @ FTC facebook

Oddsok a mai Magyar Kupa meccsre nincsenek az Unibetnél, a Tököl – Fradira nem lehet fogadni – a teljes Magyar Kupa kínálatot ide kattintva találod.