A Celtic a Motherwell elleni győzelemmel hangolt az elmúlt hétvégén a keddi meccsre – a csapat vezetőedzőjét és játékosát is kérdezték a holnapi EL-találkozóról.

A csapat vezetőedzője, Ange Postecoglou fontosnak tartja, hogy jól sikerült a hangolás a meccsre, és bízik abban, hogy a zöld-fehérek tartják jó formájukat a nemzetközi porondon is.

Meg kell nyernünk azt a mérkőzést, a reményt életben kell tartanunk vele, nincs más lehetőségünk. Teljes hittel és önbizalommal vágunk neki a hazai mérkőzésnek” – nyilatkozta a Celtic mestere, Ange Postecoglou a Ferencváros elleni mérkőzésre reagálva.

A Motherwell ellen a portugál Jota is eredményes volt, aki ugyancsak bízik a három pont megszerzésében, mert a Celtic számára fontos, hogy szerepel az európai színtéren.

Ez egy nagyon fontos sorozat, ahol szeretnénk ezeket a nagyon fontos pontokat megszerezni. Most kizárólag erre koncentrálunk. Előbb pihenünk egy kicsit, később készen állunk a mérkőzésre” – mondta magabiztosan Jota, a kelták 22 éves támadója.

M4 Sport