De nagy küzdelemben sikerült legyőznünk őket, folytatás holnap a Csíkszereda ellen – a bérletesek számára pedig elindult a Kontinentális Kupa budapesti körére a jegyértékesítés.

Férfi jégkorong, Erste Liga, alapszakasz, 5. forduló
Ferencváros 4-2 Győri ETO HC
Harmadok: 1-1, 1-1, 2-0
Gólok: Kulmala (-1, Bohunicky, Tamminen), Kulmala (+1, Tóth A., Tamminen), McFadden (Somogyi, Tamminen), Tóth A. (Tamminen)

Beszámoló: Fradi.hu

A Kontinentális Kupa mérkőzései három napon keresztül zajlanak majd a Tüskecsarnokban (október 22-24.), mindhárom napon 2-2 mérkőzést rendeznek majd, a szakosztály pedig napijegyekkel készül, amely az adott nap két mérkőzésére érvényes. Elsőként a bérletesek vásárolhatnak online – további információk ide kattintva olvashatóak.

Nagy K. (Arany)
McFadden, Kärmeniemi – Fowlie, Kulmala, Nagy G.
Bán, Bohunicky – Komáromy, Tamminen, Somogyi
Hegyi, Boros – Tóth A., Tóth G., Pavuk
Sarcia, Seregély – Galántai, Farkas, Roczanov

Fodor Szabolcs

Az első 20-25 percben jól játszottunk. A 25 perc környékén lőttük az előnyös gólt. Sok helyzetünk volt addig, amik kimaradtak, de azt gondolom, hogy addig a játék képével nem volt probléma. Ami viszont után 35 percen keresztül folyt a jégen, az elfogadhatatlan egy Ferencvárostól. Szóval tényleg úgy nézett ki, mintha olyan játékosok játszanák ezt a meccset, akik most húztak volna először korcsolyát. Olyan taktikai fegyelmezetlenség volt, hogy az majdnem pontokba került. Mondom annak ellenére, hogy 25 percig nagyon jól jégkorongoztunk, csak utána valamiért letértünk a helyes útról és nem nagyon sikerült visszatalálni. Pozitívum az első 25 perc és azon kívül, hogy megtaláltuk az utat a győzelemhez az utolsó két percben, az nagyon kellett. Így legalább a nézőket ki tudtuk szolgálni, és nem kellett lógó orral lekullognunk. Ezt a második 35 percet javítani kell, különben a pontokban ez meg fog látszódni.

Erste Liga