A montenegrói játékos aláírt clubunkhoz.

A 2021/2022-es idénytől kezdődően női kézilabda csapatunkban folytatja pályafutását, és már csatlakozott is a kerethez a montenegrói válogatott irányító, Itana Grbics.

Irányítóink, Szucsánszki Zita és Kovacsics Anikó olimpián elszenvedett sajnálatos sérülése miatt mindenképpen szerettünk volna erre a posztra igazolni. Ebben az időszakban már nagyon nehéz nemzetközi szinten is jegyzett játékost szerződtetni, így jelentősen leszűkültek a lehetőségeink. Azt gondolom, hogy Itana Grbics személyében megtaláltuk azt a minőségi irányítót, akivel a Ferencváros sikeres tud lenni az elkövetkezendő bajnoki szezonban is. Klubunk erősségét jelzi, hogy Itana több nagy rivális csapat ajánlata ellenére minket választott, mindenképpen itt képzelte el a jövőjét” – mondta az FTC Kézilabda szakosztályának ügyvezető igazgatója, Görög Zsolt.

Korábban már sokszor jártam itt, igaz, mindig ellenfélként, hiszen többször is játszottam a Ferencváros ellen. Örülök, hogy itt vagyok, megtiszteltetés, hogy a klub engem választott, és az is, hogy most már én is a Fradi család tagja lehetek” – mondta Itana Grbics.

Bővebben: Fradi.hu