Szurkolói és hírlapi reakciók.

Végigolvastam a szerb médiát (Sportski Zurnal, MozzartSport, Telegraf, BlicSport, Kurir, stb.), illetve a szerb szurkolók (főleg Zvezda) hozzászólásait.

Röviden összefoglalva:

1.2 millióért igazoltuk, illetve 20% részesedés jár a Zvezdának a köv. eladásból, 350.000 eurót keres majd 1 szezonban, és 4 évre írt alá. Szerintük a Zvezdának rögtön szüksége volt a pénzre, ezért a hirtelen, és elhamarkodott eladása a játékosnak. Terzic fejét követelik (Zvezda elnöke), amiért aprópénzért elengedte. Legalább 5-6 milliót ér a játékos a szurkolók szerint. Szerintük maradnia kellett volna még, és kivárni egy nyugati ajánlatot, mivel a magyar Ferencváros nem top igazolás és most ezzel oda is a karrierje.

Hibáztatják a játékost is, hogy nem elég szemtelen a személyisége, szerintük nem lett volna szabad ebbe belemennie.

Hibáztatják az edzőt is, Stankovicot, aki a jobb szélen játszatta, szerintük itt jött egy formahanyatlás Gavricnál, ő a bal szélen képes klasszis teljesítményre. A szerb foci egyik legnagyobb reménységének tartják, de haragszanak rá, az edzőre, és az elnökre is. Sokan azt mondják, hogy az is jobb lett volna, ha az ősellenség, a Partizan leigazolja, és onnan jut ki nyugatra. (Lenézik a magyar focit, ez nem új.)

[Mi is jeleztük, hogy a Crvena Zvezda komoly anyagi gonddal küzd, tartozik a játékosainak, ebben a helyzetben a Tiraspol elleni kiesés katasztrófát jelentett. – Sherlock]

(Köszönjük Fábrik Attilának a szemlézést!)