Erről rövid videót is láthatsz, valamint két új játékosunkat is kérdezték az eddigi tapasztalataikról.

Nagyon jók az első benyomásaim. Már korábban is felmértem, hogy kiváló csarnokról van szó, és elképzeltem, milyen lesz majd nézők előtt játszani, de a jégen is remekül éreztem itt magam. Kiváló csapathoz igazoltam, a társaim képzettek és nagyon jó srácok. Ráadásul egyáltalán nem vagyok egyedül, Rasi és Lauri rengeteget segítenek” – mondta pályafutása első Tüskecsarnok-beli jeges edzése után az öltöző felé menet a nyáron frissen igazolt Juhani Tamminen. „Izgatottan várom, hogy elkezdődjön a szezon. Nagyon sokat és nagyon keményen edzettem a nyáron, de újra a jégen lenni a társakkal mindig teljesen más, különleges érzés. Jó formában érzem magam, igyekszem hasznára lenni a csapatnak!” – tette hozzá támadónk, aki arról is beszámolt, hogy érzi magát a magyar fővárosban.

Nem csak szakmailag hoztam jó döntést a Fradival, Budapest is csodálatos. A múlt héten elmentünk pár kiváló étterembe a belvárosban, már most nagyon szeretek itt lenni!

Az újonnan érkező légiósokon kívül fiatal magyar igazolásainknak is új közegben kellett felvenniük a ritmust, még akkor is, ha nekik azért már ismerős a Tüskecsarnok jege. A mindössze húszéves Komáromy Botond ráadásul élete első felnőtt szezonjában próbál beilleszkedni.

Eddig minden nagyon jó! A múlt héten vágtunk bele az előszezon jeges részébe, a hétfő és a kedd még az ismerkedéssel telt, de szerdától belevetettük magunkat a munkába. Egyelőre nagyon jól érzem magam, szerencsére a srácok befogadtak, próbálnak mindenben segíteni, tanácsokat adnak” – mondta el próbajátékosunk, aki arról is beszélt, azért a tempó itt más, mint korábbi állomáshelyein. „Korábban csak utánpótlás korosztályokban játszottam, úgyhogy itt mindenki nagyobb, erősebb, tapasztaltabb nálam. Ehhez még hozzá kell szoknom, de úgy érzem, jó úton járok, és készen állok rá, hogy szintet lépjek!

Fradi.hu