Így továbbra is van esélyünk a továbbjutásra.

Női kézilabda, olimpia, B-csoport, 4. forduló
Magyarország 29-25 Spanyolország
Fradista gólok: Klujber 6, Márton 5, Háfra 3, Zácsik 2

Beszámoló: Fradi.hu, MKSZ, NSO
Teljes mérkőzés: MédiaKlikk
Galéria: MKSZ

Bíró Blanka

Megvan az eredménye, ha mi is hozzá tudunk tenni a kapuból a csapat teljesítményéhez. Sajnálom, hogy ez a lendület nem jött korábban, de remélem, hogy tudunk ebből meríteni és a következőkben ebből kell merítkeznünk. Jó volt látni és megmutatni, hogy így is tudunk játszani, van egy ilyen arcunk is a pályán. Most minden erőnkkel a svédek elleni találkozóra koncentrálunk.

Klujber Katrin

Ezek vagyunk mi, telesen más volt a támadójátékunk és a védekezésünk is. Megvolt a tempó, a sebesség, ugyanakkor a keménység is, és nem volt akkora hullámvölgy a játékunkban, mint máskor. Örülök, hogy a második félidőben, amikor feljöttek a spanyolok a nyitott védekezéssel, a jobb szélről fontos gólt tudtam szerezni. Figyelemben, akaratban, küzdésben sokat fejlődtünk, minden gólunknak, jó védekezésünknek örültünk, nagyon együtt volt a csapat.

Márton Gréta

Nagyon boldog vagyok, fontos volt, hogy a rossz, fájó kezdés után most nyerni tudtunk, ez a jövőre nézve is nagyon fontos volt számunkra. Jól jött ki a lépés, a spanyolok pedig számunkra jó pillanatokban hibáztak. Örülök, hogy meg tudtuk valósítani, amit előzetesen megbeszéltünk. Nagyon bosszantott, hogy korábban nem tudtam annyit segíteni a társaimnak, amennyit szerettem volna, most még többet készültem és igyekeztem minden helyzetet gólra váltani, így hozzájárulni a csapat teljesítményéhez.

Elek Gábor

Amik eddig hiányoztak, azok most „jöttek”. Hátul volt egy vezéregyéniségünk, Tomori Zsuzsanna személyében, és Bíró Blanka védései is végre jöttek, mindez sokat segített a csapatnak. Támadójátékban az elején több könnyű gólt tudtunk lőni, elsősorban Márton Grétának köszönhetően. Egy nagy különbség volt a végén, előnyben kézilabdáztunk, amit nyilván sokkal jobban szeretünk, mint hátrányból próbálkozni, építkezni. Elvesztettük két rutinos játékosunkat, de Vámos Petra és Tomori Zsuzsi remekül megoldotta a feladatot elöl és hátul. Felszabadultan tudtunk játszani, Tomori Zsuzsi azt mondta, all-in lesz ma, én ezt egy fél all-innek mondanám, hiszen két nap múlva a svédek ellen kell jönnie a másik felének.