Edzőmeccset játszunk idegenben.

Férfi labdarúgás, felkészülési találkozó
Péntek, Balatonalmádi, 17.00
Balatonalmádi SE – Ferencváros
Jegy: 1000 Ft – 1000 nézőt tudnak fogadni a hazaiak
TV: SportStream

A klub vezetőiben és a körzet országgyűlési képviselőjében már év elején megfogant a gondolat, ha elmúlik a pandémiás időszak, szeretnénk meghívni egy nívós együttest. Kontrát Károly segítségével vettük fel a kapcsolatot a Ferencváros vezetésével, és több hónapos egyeztetés után sikerült megállapodnunk az időpontban. Igaz, hogy a megyei kupa döntőjét már ezen a pályán játszották le, de a mi játékosaink számára ez lesz az első hivatalos, pályaavatónak is betudható találkozó – árulta el a részleteket Ács Attila, a Balatonalmádi SE elnöke.

A Ferencváros játékosai egy hétközi győztes BL-selejtezőn vannak túl, de kedden már a továbbjutásért küzdenek.

A fővárosiak ígérete szerint az első kerettel, 20 játékossal érkeznek, azonban lehetnek olyan „sztárok”, akik kihagyják a pénteki meccset. A mi együttesünk a felkészülés második hetében jár, a játékosaink nagy izgalommal várják a találkozót, mindenki számára óriási élmény lesz a magyar bajnok ellen szerepelni. Élvezhető, jó mérkőzést szeretnénk játszani, célunk a tisztes helytállás – fejezte ki reményét Ács Attila.

A sportközpont bejáratánál, fél órával a kezdés előtt Brzozka Marek Szegeden élő, lengyel származású szobrászművész alkotását adják át, majd 17 órakor indul az összecsapás. Információink szerint a jegyek többsége már elfogyott, így közel telt ház fogadhatja a csapatokat. A rendezvény csak védettségi igazolvánnyal látogatható.

VEOL