Bejelentések.

A kapunkat továbbra is a több mint százszoros válogatott Tóth Gyula védi, helyettese a következő szezonban is fiatal tehetségünk, Nyerges András lesz, aki első NB I-es meccsét kapott gól nélkül hozta le a szezon során!

Velünk maradnak gólvágóink is, a szezonban 22 találatig jutó Büki Baltazár, valamint kedvenc játszótársa, a 15 gólos Bognár Bence. A sérülésük után visszatérő, 18 találatig jutó Fekete Róbert, illetve a szezon végére remek formába lendülő, 10 gólt szerző Hosszú Ádám is Fradi-mezben futsalozik a következő szezonban.

Meghatározó játékosaink közül a szintén 10 gólos Öreglaki Norbert, valamint válogatott futsalosunk, Horváth Szabolcs is marad, és szintén nálunk folytatja a rutinos Sámson Zoltán és az egyre érettebb játékot mutató Gellérfi Sándor.

Természetesen már tárgyalásban vagyunk több játékossal is, hogy megerősítsük keretünket, hamarosan hivatalosan is bejelenthetjük az érkezőket! A szakmai munkáért továbbra is Kis János lesz a felelős, szakmai igazgatónkat Machalek Attila segíti a következő idényben is.

Fradi.hu