Már 9-1-re is vezettünk a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében és magabiztosan jutottunk be a legjobb négy közé, ahol az olaszok várnak ránk. A mérkőzés este fél kilenckor kezdődik majd, az M4 Sport élőben közvetít. A másik elődöntőben a Hannovert verő Pro Recco és az Olympiakoszt megsemmisítő (22-9!) Barceloneta méri össze erejét.

Férfi vízilabda, Bajnokok Ligája, Final8, negyeddöntő
Ferencváros 14-6 CN Marseille
Negyedek: 3-0, 4-1, 3-3, 4-2
Gólok: Fountoulis 4, Vámos 3, Bicari 2, Vigvári 2, Zalánki 2, Jansik 1

Beszámoló: Fradi.hu, MVLSZ, VLV
Teljes mérkőzés: MédiaKlikk

Ioannis Fountoulis

Esélyesként volt rajtunk némi nyomás, de miután jól védekeztünk emberhátrányban, és lőttünk néhány könnyű gólt, lekerült rólunk a teher. Elhúztunk öt-hat góllal, és onnantól kezdve egészen a végéig irányítottuk a mérkőzést, köszönhetően a tapasztaltságunknak. Pénteken rendkívül nehéz mérkőzésre számítok, de akkor is nyerni akarunk.

Jansik Szilárd

Nagyon fontos volt a jó kezdés. Egész héten azon dolgoztunk, hogy a védelmünk így összeálljon és az hál’ istennek, sikerült. Nagyon jól védett Soma, adott nekünk egy kis magabiztosságot. Türelmesen végig játszottuk az ember előnyöket, s ezáltal sikerült azokat gólra váltani.

Sedlmayer Tamás

Sokat készültünk a Marseillere, nyilván, első meccs volt. Volt időnk felkészülni belőlük, gyakorlatilag másfél hetet csak velük foglalkoztunk. Szerintem ennek meg is látszott az eredménye. Nagyon összeszedetten és higgadtan, végig koncentrálva játszottunk. Ez a kevés kapott, illetve a sok lőtt gól is mutatta.

Vigvári Vendel

Jól kezdtünk, nagyon jól védett Soma. Ha így indul a meccs, akkor ez mindig olyan mérkőzést eredményez, amelyen nagy esélyünk van a győzelemre. Tényleg végig jól védett, jól is védekeztünk, segítettük blokkokkal. Szóval az elején szerencsére elmentünk és ezt tudtuk tartani, de most már készülünk az elődöntőre.

Vogel Soma

Most tényleg sikerült megvalósítanunk az első támadásunktól fogva, tökéletesen koncentrálva és a taktikát betartva tudtunk játszani szinte végig. Ezt kell tovább vinnünk és remélem tovább tudjuk vinni.

Varga Zsolt

Rendkívül büszke vagyok a játékosaimra, nagyszerű munkát végeztek! A védekezésünk közel volt a tökéleteshez, és ha a védekezés rendben van, akkor támadásban is magabiztosabbak vagyunk, márpedig ezúttal ez történt. Ekkora különbség nincs a két csapat között, egyszerűen rossz napja volt az ellenfélnek, persze némi közünk nekünk is volt ahhoz, hogy ez így történt.