Új görög és ukrajnai hírek is érkeztek edzőnkről, amiben új elemek szerepelnek.

Nem telik el nap a Rebrov-saga újabb fejezete nélkül a mostani kiadás sem nélkülözi a fordulatokat.

Görög sajtóhírek szerint az AEK arra vár, hogy Rebrov elfogadja ajánlatukat. Erre a források szerint azért nem kerül sor, mert a Fradival anyagi vitája van. Ugyanis szerintük a Fradi felmondott az ukrán trénernek, de a szerződés szerint ebben az esetben járó pénzt nem utalta el a számlájára. Márpedig ha ez nem történik meg, akkor szerintük Rebrov úgy készül, hogy visszatér Budapestre a felkészülési szezon kezdetén. Érdekesség, hogy az isztambuli gyökerű csapat esetében Szergej Rebrov mellett azt a Vladan Milojevicet emlegetik, aki korábban, akárcsak az ukrajnai tréner, szintén volt a szaúdi Al Ahli edzője.

Nem így tudják Ukrajnában, ahol úgy vélik a Fenerbahce lehet a befutó, de Rebrov úgy készül, hogy június 10-én vagy 12-én megkezdi a felkészülést a Fradival. Az ottani hírek szerint Rebrovnak konfliktusa volt a Fradi egyik vezetőjével, aki, mint megjegyzik, nem az elnök.

A mai epizód végén szeretnénk külön megköszönni a Nemzeti Sport szerkesztőinek is az áldozatos figyelmet, amivel oldalunkat figyelik, szívesen a forrás nélkül átvett infókat! 🙂