Az elődöntőben a Győri ETO-val csapunk össze Veszprémban.

Női kézilabda, Magyar Kupa, Final4, elődöntő
Szombat, Veszprém, 16.45: Ferencváros – Győri ETO
Jegy: 7000 Ft (kétnapos bérlet) – megvásárolható online vagy a helyszínen.
TV: M4 Sport+

A másik ágon a Debrecen csap össze a Kisvárdával, a bronzmeccset 15.45-kor, a döntőt pedig 18.15-kor rendezik meg vasárnap.

Kisfaludy Anettet kérdezte a FradiMédia és a Hetes is, a Reggeli Startban pedig Klujber Katrinnal beszélgettek:

Kovacsics Anikó

Ezek a mérkőzések mindig különlegesek, sokszor az előzetes forma sem számít. Csak az dönt, hogy adott napon melyik együttes nyújt jobb teljesítményt. Fantasztikus lenne újra legyőzni a Győrt, mint tettük azt legutóbb a bajnokságban. A szombati biztosan más meccs lesz, mint a múlt heti. Együttesünk valamennyi tagja elszánt, motivált, ha csak ezen múlna, biztosan megnyernénk a bajnokságot, de nehéz erőpróbák várnak még ránk.

Szucsánszki Zita

Az a sorsolás után eldőlt, hogy a nehezebbnek ígérkező meccset szombaton játsszuk, de ez csak megkönnyíti a felkészülést. Egyébként is a sorban előbb következő ellenfélre fektetnénk a hangsúlyt, így viszont több idő jut a Győr elleni taktika gyakorlására. Szeretnénk győzni, nagyon motiváltan várjuk a négyesdöntő hétvégéjét, és ha az elődöntőt sikerrel vesszük, akkor foglalkozunk a döntővel. Speciálisak ezek a hétvégék, mert egyébként két nap alatt gyakorlatilag sosem játszunk két mérkőzést, csak ilyenkor. Különlegessé teszi a helyzetet, hogy buborék rendszer vesz majd körül minket, hogy már pénteken a helyszínen kell lennünk, de a lényeg, hogy a pályán megfelelő teljesítményt nyújtsunk.

Elek Gábor

Biztos vagyok benne, hogy az ETO sokkal jobb teljesítményt nyújt majd, mint a legutóbbi bajnoki mérkőzésünkön, hiszen sokkal erősebb csapat annál, mint amit akkor mutatott. Szeretnénk ugyanazon a szinten maradni, amelyet a bajnokin mutattunk, de ez minden meccsen nem sikerülhet. A célunk, hogy megnyerjük a Magyar Kupát, és tisztában vagyunk azzal, hogy ehhez két tökéletes meccsre van szükségünk, ugyanakkor lépésről lépésre kell haladnunk. Emellett azt várom a csapattól, hogy motiváltan, de felszabadultan, görcs nélkül kézilabdázzon.

Bors, MKSZ