Labdarúgó csapatunk élt opciós jogával, így két triplázó labdarúgónk, Igor Haratin és Lasa Dvali FTC-vel kötött szerződése is egy évvel meghosszabbodott.

Ukrán középpályásunk 2018 decemberében szerződött egyesületünkhöz, így részese volt az elmúlt évek nagy-nagy sikereinek. Rögtön alapemberré vált, és már a 2018/19-es idény tavaszán 14 bajnokin lépett pályára, azaz tevékeny szereplője volt a harmadik csillag megszerzésének. Ezt követően is rendszeresen tagja volt Sergei Rebrov együttesének, az előző, EL-csoportkört és bajnoki címet hozott szezonban összesen 44-szer, ebben a szezonban – amikor BL-csoportkörös szereplést és újabb NB I-es aranyat ünnepelhetett – eddig 35-ször lépett pályára.

Lasha Dvali ugyanúgy a 2018/19-es szezon téli átigazolási időszaka alatt érkezett, azaz szintén részese volt a történelmi triplázásnak, valamint az Európa Liga és a Bajnokok Ligája csoportkörének. Ballábas belső védőnk eddig összesen 53-szor szerepelt csapatunkban, játszott az NB I-ben, a Magyar Kupában, az Európa Ligában és a Bajnokok Ligájában is.

(fradi.hu)