A válogatott megszerezte a “repjegyet” a nyári játékokra. Szép volt, lányok!

Női kézilabda, olimpiai selejtező, 2. mérkőzés
Szerbia 23-31 (12-16) Magyarország
Fradista gólok: Kovacsics 6, Schatzl 4, Márton 3, Háfra 2, Kisfaludy 1, Klujber 1, Szucsánszki 1

Beszámoló: Fradi.hu, MKSZ, NSO
Teljes meccs: MédiaKlikk
Galéria: MKSZ, NSO

Bíró Blanka

Úgy engedtek ki minket az öltözőből, hogy “Sírni csak a győztesnek szabad!“, így most megengedhetem magamnak, hogy elérzékenyüljek, hiszen sportolóként minden egyes nap arra készülünk, hogy az olimpián szerepelhessünk. Tomori Zsuzsi a mérkőzés előtt odasúgta, hogy ötezer ember előtt teljesen más lenne, ez valóban így van, sajnálom, hogy a szurkolóinkat is megfosztotta ez az élethelyzet ettől az élménytől, de reméljük, hogy hamarosan ismét velünk együtt ünnepelhetnek már ők is.

Kovacsics Anikó

Hihetetlenül büszke vagyok a csapatra, egy álom vált valóra minden magyar kézilabdaszerető számára. Az első perctől az utolsóig koncentráltan játszottunk és akartunk. Mind a 16 játékos számíthatott a másikra és nem utolsó sorban nagyon örülök, hogy ezekben a nehéz pillanatokban egy boldog délutánt tudtunk okozni a magyar szurkolóknak, hiszen sokak álma vált valóra.

Elek Gábor

Óriási álmunk vált valóra a mai napon, ha csak nem lesz valami egetrengető meglepetés a következő összecsapáson. Nagyon akartunk ma nyerni és ismételten mindenki hozzá tudott tenni. Ez nem csak 19 játékos és a szakmai stáb sikere, hanem az egész magyar kézilabdáé. Nagyon sok segítséget kaptunk, jó körülmények között készülhettünk, valamint köszönjük a magyar bajnokság szervezőinek és a kluboknak, akik mindenben segítettek és támogattak minket. Természetesen, az egész szakmai csapat és a játékosok is fantasztikusak voltak, pláne úgy, hogy csak az utolsó napokra tudtam csatlakozni, de még egy mérkőzés hátra van, így folytatjuk a munkát és készülünk az oroszok ellen.