A Dzurják-csapat idegenben verte a Pénzügyőrt.

A 21. percben egy lesgyanús szituáció után a Pénzügyőr szerzett vezetést, azonban a Fradi a szünet előtt megfordította az állást. A 36. percben Ujfalusi Attila látványos egyéni megmozdulás után egyenlített, majd három perccel később Bubcsó Norbert a bal oldalról indulva középre tört és kilőtte a bal alsó sarkot.

A 62. percben egy szabadrúgás után fejes góllal egyenlítettek a hazaiak. Szinte már mindenki elkönyvelte a döntetlent, amikor a lefújás előtt egy perccel Bubcsó ismét villant és az első góljához hasonlóan a bal oldalról betörve lőtt a bal alsó sarokba. A Fradi ezzel 3-2-re nyert és visszavette a vezetést a tabellán az MTK-tól.

Nagyon vártuk már, hogy újra játsszunk. Egy viszonylag jó talajú pályán futballozhattunk. A kellemetlen szél, illetve a kellemetlen ellenfél ellen sikerült megszereznünk a három pontot az első tavaszi fordulóban” – értékelte röviden a meccset Dzurják József vezetőedző.

Férfi labdarúgás, öregfiúk, 12. forduló
Pénzügyőr 2-3 (1-2) Ferencváros
Gólok: Bubcsó 2, Ujfalusi

Szabó G. – Ebedli, Telek, Keller József, Fehér Á. – Lisztes, Szűcs M. (Horváth P., 64.), Bubcsó – Lengyel B. (Zsolnai I., 5.), Szenes (Rázsó, 54.), Ujfalusi

Fradi.hu