Ma pedig nagy meccset játszhatunk az olaszokkal.

Férfi vízilabda, Bajnokok Ligája, csoportkör, B-csoport, 6. forduló
Ferencváros 12-5 Jadran Herceg Novi
Negyedek: 4-1, 2-2, 3-1, 3-1
Gólok: Vigvári 4, Fountoulis 2, Jaksics 2, Jansik 2, Német 1, Pohl 1

Beszámoló: Fradi.hu, MVLSZ, NSO, VLV
Teljes mérkőzés: MédiaKlikk

A csoport többi mérkőzésén:
AN Brescia 14-6 Dinamo Tbiliszi
CNA Barceloneta 12-8 Waspo Hannover

Ma délután az AN Bresciával játszunk fél öttől, a mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport.

Vigvári Vendel

Már a harmadik napja vannak fontos és elég fárasztó mérkőzéseink, ez mind a két csapaton látszott. Még ha az eredmény nem is mutatta, ez egy nagyon fárasztó meccs volt. Az elejétől tudtuk diktálni a tempót, és magabiztos győzelmet tudtunk aratni. Örülök, hogy már fiatalon tudom segíteni egy ilyen nagy csapat teljesítményét, viszont vannak rosszabb napjaim. Bár szerdán lőttem két gólt, volt több hibám, külön örülök, hogy azokat talán erre a meccsre ki tudtam javítani. Jót tett a lelkemnek, hogy ezúttal jobban ment. Ami erőnk még maradt, azt muszáj összeszednünk péntekre, mindent beleadunk majd, és megpróbáljuk a legtöbbet kihozni a Brescia elleni mérkőzésből.

Vogel Soma

Olyan volt a meccs, mint amire számítottunk. Rengeteg lövés jött kapura, ez azért volt, mert többet zónáztunk az elejétől fogva. Próbáltuk elkerülni az esetleges kiállításokat, sajnos azért sokszor így is emberhátrányban voltunk. Az döntött, hogy fizikálisan mi jobbak voltunk, és jobban bírtuk a második félidőt. Sajnos rossz szériából érkeztünk ide a BL-re, de helyrerázódtunk, fejben össze tudtuk magunkat szedni, mindenki ellátja a szerepét és fegyelmezettebbek vagyunk hátul.

Varga Zsolt

Elégedett vagyok őszintén, főleg a játékosok állapotát tekintve. Megtesszük, amit meg tudunk tenni, amennyit a formánk enged. Lehet, hogy kívülről azt mondja az ember, hogy ’persze, megvan a kilenc pont’, én nem voltam biztos benne, hogy ez most tud így működni. Láttam a játékosok állapotát a múlt héten, abban biztos voltam, hogy mérkőzésről mérkőzésre jobb lesz a forma és a csapatjáték. Ez idáig így is történt. Jó úton járunk, nem csak két negyedig, hanem kisebb hullámvölgyekkel négy negyeden át tudjuk tartani azt a játékot, amit szeretnénk. A mostani meccsen azt láttam, hogy 4-1-nél kihagytunk pár helyzetet, ha azokat belőjük, akkor végig megmaradhatott volna a nagy különbség. A védekezésünk stabil maradt, talán könnyebben kaptunk elöl és hátul is kiállításokat, ez zavaróbb volt picit a mérkőzés bizonyos periódusaiban. Összességében maximálisan elégedett vagyok. Bízom benne, hogy marad annyi energiánk, hogy egy komoly meccset játszhassunk a Bresciával.