A Dorog edzője aggódik a következő hazai meccsük miatt, hogy nem lesz játékra alkalmas a pálya – mintha ma az lett volna…

Szergej Rebrov

A mérkőzés előtt elmondtam játékosaimnak, hogy semmiképpen sem veszíthetünk. A győzelemmel és a hozzáállással elégedett vagyok, de futballról nem beszélhettünk, ilyen talajon csak ívelgetni lehetett. Szeretek Magyarországon dolgozni, tisztelem a magyar labdarúgást, de nem értem, hogy ezt a mérkőzést miért nem lehetett például a Puskás Arénában lejátszani. Ettől függetlenül az eredmény miatt boldogok lehetünk, hiszen elértük a célunkat, győztünk és továbbjutottunk. Örömmel láttam, hogy a fiúk küzdöttek a végsőkig. Szeretek erős csapatok ellen játszani, nem lenne ellenemre, ha a Fehérvár ellen folytatnánk.

Fenyvesi László

A sáros talajon le kellett egyszerűsíteni a taktikát. Az volt a célunk, hogy minél távolabb tartsuk a Ferencvárost a kapunktól, és az esetleges hibáit kihasználjuk. A szépítés után megvolt a helyzetünk, hogy újabb gólt szerezzünk, sajnálom, hogy nem sikerült hosszabbításra menteni a mérkőzést. A következő hazai bajnokink miatt viszont aggódom, csodálkoznék, ha a közeljövőben játékra alkalmas állapotba lehetne hozni a gyepszőnyeget.

Fradi.hu, NSO