Az olimpiai kvalifikációért sikeresen megküzdő válogatottjaink pedig már újra a csapattal készülnek.

Illés Anna

Az fontos, hogy jó kapcsolatot ápolunk egymással, de ennek az egységnek és harcosságnak a medencében is ki kell jönnie. Úgy gondolom, hogy támadásban akadtak szép megoldásaim, de a saját teljesítményemet összegezve nem ez volt életem tornája. Az ismert okok miatt hosszú időn át nem tudtunk együtt készülni, ami megnehezítette a dolgunkat, de összességében a pozitív dolgok irányába billent a mérleg nyelve. A biztonságot kell szem előtt tartanunk, így természetesen a hazajövetel után nem tartottunk nagy családi összejövetelt.

Vályi Vanda

Napok teltek el, de még mindig nehezen fogom fel, hogy sikerült a kijutás. A járványügyi helyzet mellett sem kellett sok időt kihagynunk, mivel a klubjaink és a válogatott is biztosított minden feltételt ahhoz, hogy mind fejben, mind erőben megfelelően bírjuk a hat mérkőzés okozta terhelést. A hazatérést követően lehetőségem adódott egy rövid feltöltődésre, hazautaztam Egerbe, ahol virággal fogadtak és a kedvencemet főzték. Mostantól a Fradira kell koncentrálnom, hiszen a klubnál is komoly feladatok várnak rám.

Fradi.hu

Női vízilabda, Olimpia Kupa, elődöntő
Ferencváros 8-7 BVSC
Negyedek: 2-1, 3-1, 3-4, 0-1
Gólok: Csabai 2, Kövesdi 2, Muzsnay 2, Petik 1, Takács 1

Beszámoló: Fradi.hu

Béres Gergely

Gratulálok mindkét csapatnak, nagyon jó mérkőzést játszottunk. Az Olimpiai Kupa a felkészülést szolgálja, és ezek a mérkőzések azt bizonyítják, hogy jó úton járunk.

Női vízilabda, Olimpia Kupa, döntő
Magyar junior válogatott 9-12 Ferencváros
Negyedek: 3-2, 1-3, 3-3, 2-4
Gólok: Kuna 4, Csabai 2, Kövesdi 2, Petik 1, Pőcze 1, Takács 1, Valentin 1

Beszámoló: Fradi.hu