A Dybalát is megfirkáló védőnk az MTK ellen is játszana.

Pozitív beállítottságú ember vagyok. A hétköznapokban és a futballban is megpróbálom mindennek a jó oldalát nézni. A Juventus ellen nem érdemeltünk vereséget, rászolgáltunk volna a döntetlenre, ám az utolsó percben kicsúszott az egy pont a kezünkből. Mégis elégedetten keltem fel a találkozó másnapján, ugyanis úgy éreztem, jól futballoztunk, az olasz sztár­együttes otthonában sem ijedtünk meg, ez mindenképp biztató a jövőre nézve.

[Morata] góljánál sajnos kihagytunk. Elkerülhető gól lett volna, de ezen már felesleges keseregni. Morata jókor volt jó helyen. Budapesten két gólt szerzett ellenünk, Torinóban pedig csereként beállva döntötte el a találkozó sorsát. Azért annyira jó csapat a Juventus, mert ilyen futballistái vannak.

A mérkőzés előtt sokat gondolkodtam azon, milyen lesz a Juventus otthonában pályára lépni. A találkozó előtt volt bennem drukk, de a szakmai stáb levette a terhet a vállunkról, és miután elkezdődött a bemelegítés, semmiféle izgalmat sem éreztem, mintha ugyanolyan mérkőzésre készülnék, mint bármikor máskor. Pedig Cristiano Ronaldo ellen nem mindennap futballozhat az ember, ezúttal is bizonyította, miért a világ egyik legjobbja. A végén egy kis szerencse hiányzott.

A [Dózsa elleni] mérkőzés után elnézést kértem [Bacsa Patriktól], nem volt szándékos a mozdulatom. A három mérkőzésre szóló eltiltásom letelt, a hétvégén újra Szergej Rebrov rendelkezésére állok. Minden edzésen azért küzdök, hogy beverekedjem magam a kezdőcsapatba, remélem, előbb-utóbb eljön az idő, és ismét rendszeresen szóhoz jutok. Szombaton az MTK-t fogadjuk hazai pályán, addigra frissnek kell lennünk.

– Abraham Frimpong

(nso nyomán)