A Honvéd arab védője egyszerre csalódott és örül.

„Nagyon csalódott vagyok, hiszen óriási szükségünk lett volna a pontokra – mondta a találkozót követően Mohamed Mezghrani. – Úgy gondolom, hogy nem játszottunk rossz mérkőzést, és azt hiszem, többet érdemeltünk a vereségnél.”

A 26 éves védőnk hozzátette, nehéz szituációban van a csapat azáltal, hogy több játékos is csak nemrég állt ismét edzésbe, köztük ő maga is. Elárulta, fizikailag megérezte a kéthetes kihagyást, de azért dolgozik minden nap, hogy még erősebben térjen vissza, s bár még fel kell venniük a ritmust, ez nem jelenthet kifogást pályán.

„Tudjuk, hogy a Fradi ellen nem sokszor adódik helyzete egy csapatnak, nekünk viszont ezúttal volt négy-öt igazán jó lehetőségünk, amiből gólt tudtunk volna szerezni, azonban nem tudtuk kihasználni őket – tekintett vissza a találkozóra védőnk. – Egy ilyen szintű csapat ellen minden lehetőséget meg kell ragadni, be kell fejezni a támadásokat, az utolsó pár méteren, az utolsó pár passznál okosabbnak kell lennünk. Emiatt persze csalódott vagyok, ugyanakkor egy kicsit örülök is, mert remek volt a csapatszellem, nagyot küzdöttünk ezen a találkozón. Ez pedig szerintem egy olyan pozitívum, amit magunkkal kell vinnünk a következő mérkőzésekre is.”

Belga-algériai játékosunk azt is elmondta, nagyon hiányoztak a szurkolók a lelátóról, akiknek távollétében teljesen más hangulata volt a mérkőzésnek. Ugyanakkor azt is fontosnak tartja, hogy a jelenlegi helyzetben mindenki óvja egészségét, s bízik abban, hogy mielőbb túllépünk ezen az időszakon, mert – mint mondja – nagy szükségünk van a drukkerek támogatására.

„A legfontosabb most, hogy pontokat szerezzünk, semmi más nem számít – mondta a következő kihívásokról Mohamed Mezghrani. – Még keményebben kell dolgoznunk a folytatásban, hogy áttörjük a gátakat. Ebből a meccsből ki lehet indulni, mert tényleg remek egységet alkottunk, erre kell építkeznünk, hogy győzelmeket szerezzünk és végre olyan helyet foglaljunk el a tabellán, amit ez a csapat megérdemel. Jó játékosaink vannak, jó csapatunk van, be kell bizonyítanunk, hogy többre vagyunk képesek.”

forrás: honvedfc.hu