Így értékelték a bicskeiek a Fradi elleni meccset.

Tessely Zoltán, a bicskei klub elnöke kiemelte, hogy a találkozó a város nagy ünnepe volt, ugyanakkor nagyon sajnálja, hogy a pandémia miatt a szurkolók nem tölthették meg ezt a gyönyörűen felszerelt létesítményt. Mindazonáltal büszke a csapatára, hogy idáig eljutott a Magyar Kupában és egy ilyen nagy múltú csapat ellen, mint a Ferencváros sem ment fel a pályára feltartott kézzel, sőt a második félidőben mindent megtett az együttes a hazai gól megszerzéséért. Hangsúlyozta, hogy ezen a mérkőzésen is tetten érhető volt az a fejlődés, ami az elmúlt tíz évben elkezdődött a magyar labdarúgásban Orbán Viktor miniszterelnök révén.

– Nemcsak a magasabb szinteken vannak már kézzel fogható eredmények – mint mondta – gondolhatunk itt a Fradi BL-menetelése, vagy éppen a válogatott sikeres Eb-kvalifikációjára, hanem itt Bicskén, az NB III-ban is érezhető, látható. Véleménye szerint, a létesítmény önmagáért beszél, hogy a közel 400 igazolt játékossal rendelkező bicskei klubban, ilyen körülmények között készülhetnek hétről hétre.

Komjáthy Péter klub igazgató sem volt rest dicsérni sajátjait a mérkőzés után

– A meccs képe alapján lehetett volna szorosabb a végeredmény, de reális a különbség a két csapat között. Azt sajnálom, hogy egy talált góllal szerzett vezetést a Ferencváros, nagy dolog lett volna 0-0-ra lehozni az első félidőt, de utána fölénk nőtt az ellenfél. Köszönettel tartozunk az FTC vezetőedzőjének, Szerhij Rebrovnak, aki a válogatott keretekbe behívott játékosait nélkülözve a harmadosztályú Bicske ellen is a lehető legjobb csapatával érkezett. Fontos megemlíteni, hogy a pozitív koronavírus-tesztet produkáló Nyúl István masszőrünk, illetve Horváth Marcell védőnk is jól vannak, tünetmentesek. Kívánom, hogy mielőbb meggyógyuljanak és visszatérhessenek!

A Bicskei TC szakmai igazgatója, Dragan Vukmir, aki 2002-2005 között, 93 mérkőzésen volt a Ferencváros játékosa, ezalatt bajnok és kétszeres kupagyőztes lett a zöld-fehérekkel elárulta: jó érzés volt a Ferencváros ellen meccsezni.

– Erre számítottunk, hiszen egy nagyon gyors és erős ellenféllel találkoztunk. Megpróbáltuk zárni a területeket, ami jól is működött, ám sajnos egy pontrúgásból betalált a Fradi. A második félidőre hasonló mentalitással léptünk a pályára és mondtam a fiúknak, csak szépen, nyugodtan, ám ahogy lankadt a koncentráció, az FTC büntetett. A hozzáállással megvagyok elégedve, jól küzdöttek a srácok, a hibákból igyekszünk tanulni. Folytatjuk a kemény munkát, hiszen szerdán már bajnoki forduló vár ránk.

forrás: feol.hu