Ilyen feltételek közt rendezik meg a hétvégi Bajnokok Ligája meccset Érden. A Bietigheim elleni találkozót szombat négy órára írták ki.

A Magyar Kormány járványügyi szigorításai érintik a Ferencváros női kézilabdacsapatának soron következő hazai Bajnokok Ligája-mérkőzését. A kormánydöntés értelmében kizárólag minden harmadik széken ülhet néző. A korlátozás okán az FTC kizárólag azoknak teszi lehetővé a belépést az Érd Arénába, már a november 7-iki, Bietigheim elleni összecsapásra is, akik november 4., csütörtökön estig érvényes jeggyel rendelkeztek a meccsre.

Az Európai Kézilabda-szövetség előírásait betartva klubunk eredetileg valamivel kevesebb, mint 1300 jegyet értékesített volna a hazai Bajnokok Ligája-találkozóira, míg az új korlátozásokat is figyelembe véve 425 szurkolónk lehet a helyszínen. A kézilabda szakosztály felfüggesztette a jegyértékesítést minden hazai BL-meccsére, akik már megvásárolták jegyüket, azok jelen lehetnek a hétvégi mérkőzésen.

Fontos tudnivaló, hogy a járványügyi szigorítás nézőtéri elhelyezkedésre vonatkozó kitételei miatt az érvényes ülőjeggyel rendelkező szurkolóink nem tudnak a megváltott helyre ülni. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik! Kérjük, érkezzenek időben, mert amikor a belépések száma eléri a szabad helyek számát, a kapukat lezárjuk.

Kollégáink a helyszínen segítenek megtalálni a megváltott jeggyel azonos kategóriájú szektorokat, de fokozottan kérjük szurkolóink együttműködését is abban, hogy lehetőség szerint mindenki olyan árkategóriájú helyre üljön, ahová az eredeti jegye szólt. Kérjük azon szurkolóink szíves megértését, akik nem tudnak a megszokott – vagy esetleg azzal azonos kategóriájú – helyre ülni, hiszen a járványhelyzet mindenkit alkalmazkodásra kényszerít.

Felhívjuk minden szurkolónk figyelmét, hogy a járványügyi szigorítások egyik legfontosabb pontja a kötelező maszkhasználat és az előírt védőtávolság betartása, amelyet a biztonsági szolgálat szigorúan betart és betartat. Kizárólag minden harmadik székre ülhet néző, ez a szabály a családtagokra is érvényes, az álló szektorban pedig minimum másfél méteres távolságot kell tartani!

Aki a megváltozott körülmények ismeretében nem kíván a helyszínen szurkolni a csapatnak, az pénteken 18 óráig jelezheti elállási szándékát a [email protected] e-mail címen. Kérjük, üzenetükhöz csatolják a jegyükről készült fényképet, amelyen jól olvashatóak az adatok, s klubunk ez esetben megtéríti a jegy árát.

Az FTC számára az emberi egészség és élet védelme a legfontosabb. Szurkoljunk együtt biztonságosan!

(fradi.hu)