A mai sajtótájékoztatón kérdeztük a Juventus világbajnok mesterét.

– Mit tart a Fradi legnagyobb erősségének?
– El kell mondjam, hogy ezen a szinten már nincsenek könnyű ellenfelek. Alaposan felkészültünk és kielemeztük a Fradi játékát. Ellenfelünk jól játszik, jól van összerakva. Erős meccset játszottak a Kijev ellen, szervezett, erős a védelmük, jól passzolnak és gyors, agresszív támadóik vannak. Nem véletlenül vannak itt. Tisztelnünk kell őket!

Galéria: NSO

Budapest gyönyörű város – kezdte a tréner. – Korábban jártam itt több alkalommal játékosként is, mindig örömmel emlékszem ezekre a pillanatokra. A szép emlékekhez győzelem kell, bízom abban, hogy szerdán is szép emlékekkel távozunk majd.

A 41 éves szakembertől azt is megkérdezték, mi a véleménye arról, hogy a szerdai BL-meccset szurkolók előtt rendezik.

Sokkal jobb szurkolók előtt játszani, a játékosoknak is ad egyfajta motivációt, amikor hallják az emberek biztatását. Ez főleg támadás közben segít nagyon sokat még akkor is, ha tudjuk, hogy szerdán nem a mi drukkereinktől lesz hangos a stadion. Azt hiszem, ez mindenki számára pozitívum.

Először a sajtóeseményen résztvevő 32 éves futballista, Juan Cuadrado is a helyszínt emelte ki.

Az első benyomásom az, hogy Budapest gyönyörű város. Ami számunkra fontosabb: a stadion is nagyon szép. Remek lesz szerdán szurkolók előtt játszani, ez mindig pluszmotivációt jelent nekünk. A vasárnapi, Spezia elleni meccsen egységesek voltunk, holnap is úgy szeretnénk játszani és hasonló végeredményt szeretnénk elérni.

Fradi.hu