Manci mellett Hajdu Attilát és Keller Józsefet kérdezték a Dinamo Kijev elleni BL-találkozóról.

Hajdu Attila

Az első félidőben meglepett, mennyivel gyorsabban játszik és gondolkodik a Kijev, milyen labdabiztosak a játékosai, ami persze a gyors játék alapja is. Sok mélységi passzuk volt, laposan játszották meg a labdát, szép átvételeket és megindulásokat mutattak be, és nagyon jól mentek el a széleken. Az első félidő annak ellenére is az övék volt, hogy szerintem a tizenegyes jogtalan volt, a második gólnál pedig szerencséjük volt, miközben a Fradi nem hozta a tőle már elvárható szintet. A második félidőben viszont a Fradi felpörgött, a Dinamo pedig belealudt a meccsbe, így teljesen igazságos döntetlen született. A legfontosabb, hogy a Barcelona elleni meccset leszámítva az idei BL-sorozatban ezen a mérkőzésen sem játszott alárendelt szerepet a magyar bajnok.

Keller József

A pontszerzést tekintem a mérkőzés egyetlen pozitívumának, sok jót nem tudtam felfedezni a csapat játékában. Előzetesen is tudtuk, hogy ebben a csoportban a Dinamo ellen lesz esély pontokat szerezni, de nem láttam, hogyan akarta ezt a meccset hazai pályán megnyerni a csapat. Az első félidő egyértelműen a vendégeké volt, és a másodikban is csak a kiállítás után tudott a Fradi passzolgatni az ellenfél tizenhatosa előtt. Nem sikerült helyzeteket kialakítani, viszont a helyzetkihasználás nagyon jó volt. Tokmac Nguen gólja gyönyörű volt, de az is előzmények nélkül született.

Telek András

A második félidőben kimondottan jó teljesítményt nyújtott a csapat, le a kalappal, hogy nulla kettőről fel tudott állni, nagy küzdőszellemről és összetartásról tett tanúbizonyságot. Abszolút pozitív érzésekkel álltam fel a mérkőzés után. Kétgólos hátrányban aggódtam, mert a Fradi a nemzetközi színtéren elsősorban a kontratámadásai révén veszélyes, ebben a helyzetben úgy hittem, a Dinamo már meg tudja tartani az előnyét. Tokmac Nguen gólja élményszámba ment, fel sem nézett, hová lövi, ösztönösen érzi a kaput, kiváló futballista.

NS