A Dinamo kapusa, Bojko szerint a második játékrészben megéreztük a vérszagot.

Igor Haratin

Természetesen boldogok vagyunk. A félidőben változtatnunk kellett, a folytatásban pedig agresszívebbek voltunk, helyzeteket alakítottunk ki. Megérdemeltük a pontot.

Marcel Heister

Úgy gondolom, hogy az első és a második félidő két különbőzö meccs volt. A másodikban nagyon jól játszottunk, de az elsőben, nem tudom, mintha aludtunk volna, sok területet hagytunk nekik és ezen a szinten ha ezt teszed, az ellenfél tudja, hogyan kell játszani.

Denisz Bojko

Csalódodttak vagyunk az eredmény miatt. Megpróbáltuk betartani az edzővel megbeszélteket. De az első góljuk mindent megváltoztatott, kulcspillanat volt. Elemeznünk kell a teljesítményünket és a hibáinkat és le kell vonnunk a megfelelő következtetéseket. Az első félidőben jól ment a játék, a szünetre két gól volt az előnyünk, minden rendben volt. De amikor bekaptuk az elsőt, méginkább behúzódtunk és az ellenfél többet támadott. A Ferencváros megérezte a vérszagot és belőtte a másodikat a végén.

Tomasz Kedziora

A Bajnokok Ligája remek tapasztalat a csapatunknak, sok fiatalunk van, sokat tanulnak majd ebből a meccsből, amikor a Barcelona ellen készülünk majd. Nagyon jól kezdtünk, két gólt szereztünk, kihasználtuk a helyzeteinket és jól védekeztünk, mindenki boldog örült. A második félidőben is ezt próbáltuk volna csinálni, de feljöttek egy gólra, majd szereztek egy nagyon szerencsés találatot.