A fiúk izgalmas meccsen tartották itthon a bajnoki pontokat és továbbra is hibátlanok a bajnokságban.

Férfi kézilabda, NBI, 8. forduló
Ferencváros 30-27 (15-13) Budakalász FKC
Gólok: Schäffer 8, Andjelic 6, Bognár 5, Imre 5, Füzi 3, Kovacsics 1, Mikita 1, Pordán 1

Bővebb beszámoló: Fradi.hu
Teljes mérkőzés: MédiaKlikk

A koronavírus fertőzések után újra pályára léphettek a fiúk, azonban válogatott játékosunkat, Nagy Bencét nélkülözniük kellett. Meghatározó játékosunk hiánya és a hazai pálya “előnye” (az első félidőben a kiállítások aránya 5-1…) ellenére sikerült kisebb vezetést összehoznunk a félidőre. Amit aztán növeltünk is a folytatásban, ám Kovacsics Péter videózás utáni piros lapja után kicsit bajba kerültünk és hiába kaptuk ekkor már mi is az emberelőnyöket, kis túlzással inkább hátrányok voltak, nem sikerült élnünk a lehetőségekkel. A Budakalásznál a kapuscsere is bejött, így a hajrá igazán izgalmasra sikerült. Ám Horváth Attila időkérése rendet tett a fejekben, a szívek is a helyükön voltak, így sikerült behúznunk a bajnokit.

Imre Bence

Nagyon jó mérkőzés volt, csapatként nyertük meg. Tudtuk, hogy nehéz lesz, hiszen a Budakalász a nyáron nagyon jól erősített és ezt az eredményeik is mutatják. Nehéz, fárasztó mérkőzés volt, örülök, hogy sikerült nyernünk. A második félidő közepén a mérkőzést egyszer már megnyertük, sajnos nem sikerült teljesen lezárni, de sikerült megtartani az előnyt és begyűjteni a nagyon fontos két pontot.

Horváth Attila

Gratulálok a csapatomnak! Nagy teljesítmény volt, tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, szívós a Budakalász, jó játékot játszik, türelmesek, jól védekeznek és soha nem adják fel, 4-5-nél is látnak esélyt arra, hogy megnyerjék. Ez majdnem most is sikerült, de meg tudtuk akadályozni. A megbeszéltek a második félidő elején beteljesültek, az elején jó gyors gólokat tudtunk lőni és mondhatni, hogy eldőlt a mérkőzés, de nem, megint feljöttek. Saját magunknak teremtettük meg a szoros végjátékot, nehéz volt Kovacsics Petit pótolni, de megoldottuk. Örülök, hogy ezzel a fiatal csapattal megint egy nagy sikert tudtunk elérni egy nagyon nehéz mérkőzésen.