Leo Kisvárdában szereplő rokonát kérdezték a mai bajnokiról.

Lucas

Ki vagyunk éhezve már arra, hogy hosszú idő után újra itthon szerepeljünk. Unokatestvérem, Leandro a Ferencváros második csapatában szerepel, ez nekünk nem olyan rossz hír, mert szerintem nagyon jó futballista. Nem foglalkozunk azzal, hogy szerda este még a Fradi több játékosa is a válogatottjában szerepelt, lehetnek hiányzói. A zöld-fehéreknél ugyanis minden poszton ugyanolyan tudású helyettes vár a bevetésre.

Természetesen néztem a Fradi BL-meccseit, nagyon örülök neki, hogy sikerült egy magyar csapatnak a csoportkörbe jutnia. Ez az egész magyar futballnak nagy eredmény. A Fradi az ország legnépszerűbb klubja, ellene egyébként is mindenki jól akar játszani, ezért nem mondanám, hogy a sikerük pluszmotivációt jelentene ellenük, de ez valóban egy különleges meccs lesz. Szerintem őket sem befolyásolja pénteken a BL-szereplésük, mert bajnokok akarnak lenni. Minden meccs fontos nekik, egy ilyen profi csapatnál a profi edzőjük nem engedi meg, hogy már a következő meccsre koncentráljanak.

A tavalyi első meccsen volt a legjobb esélyünk nyerni a Fradi ellen idegenben. Akkor a legnagyobb helyzet a miénk volt, de a hajrában gólt kaptunk. A második összecsapáson tizenegyessel szenvedtünk vereséget, majd az utolsón szerencsétlen góllal kaptunk ki. Reméljük, most megtörik ez a rossz sorozat a Ferencváros ellen.

A tabella hiába mutat jól, még nagyon az elején vagyunk a bajnokságnak. Fontosabb ennél, hogy kicsit stabilizálódott a helyzetünk, egymás után két meccset nyertünk meg, ráadásul idegenben. Taktikailag és fizikailag is rendben van a csapat, most van esélyünk a Fradi ellen. Hiába nagy csapat, minden meccsen a győzelemért lépünk pályára.

NS, SZON