Rab Tibor azt is elmondta, hogyan – mellette Dzurják Csöpi, Lipcsei Péter és Szergej Kuznyecov értékelte a Bajnokok Ligája csoportunkat.

Dzurják József

Amint a Barcelona bekerült a Juventus mellé, azért szorítottam, hogy ide, ebbe a csoportba sorsolják a Fradit, és teljesült a kívánságom. Ilyen meccsekért érdemes futballozni, ekkora sztárok ellen készülni, ez őrüetesen jó lesz. Ami előny lehet, hogy Szerhij Rebrov naprakész a Dinamo Kijevből, így az ukrán csapat ellen két szoros mérkőzésre számítok, és nem zárom ki, hogy a harmadik helyre valahogy odafér a Ferencváros.

Lipcsei Péter

Szurkoltam annak, hogy a Porto legyen az ellenfél, örültem volna, ha egykori klubommal ismét találkozhattam volna – de így sem rossz! A világ két legjobb, legnépszerűbb játékosa miatt Budapestre is irányul majd a figyelem, ez fantasztikus! Szerhij Rebrov vezetőedzőt ismerve nagyon alaposan felkészül majd a Fradi minden ellenfeléből. A Dinamo Kijev roppant erős együttes, de ellene lehet esélyünk.

Rab Tibor

Barcelona? Juventus? Őket is meg lehet verni – a meccs után, bottal, szólt a vicc a mi időnkben. Mit lehet erre a csoportra mondani? Fel kell kötni a gatyánkat, ugyanolyan nehéz lesz, mint huszonöt éve, mégis, az a csapat tudott bravúros eredményeket elérni, szerzett öt pontot, döntetlenre végzett a Real Madriddal, szóval nehéz jósolni bármit is. Hatalmas élmény lesz, örülök, hogy lehetnek nézők.

Szergej Kuznyecov

Ugyanabban a helyzetben van a csapat, mint huszonöt évvel ezelőtt. Akkor is Európa két legjobb együttesét hoztuk el. Budapestre, hiszen a spanyol Real Madrid, valamint a holland Ajax külön klasszist képviselt. Most itt lesz a Juventus és a Barcelona, ráadásként pedig a Dinamo Kijev is, amely ellen – úgy érzem – lehet keresnivalója a Fradinak.

NS