Presztízsmeccsen győztünk a kék-fehérek ellen.

Szeptember 21-én, hétfőn este, igazi rangadót játszott egymással az FTC öregfiúk csapata az MTK ellen a Népligetben. Csapatunk az idei évben, az eddigi három mérkőzéséből kettőt megnyert, egyet elveszített, míg az MTK az eddigi összes meccsén győzött.

A találkozó első gólját a 20. percben a vendégek szerezték Kenesei Krisztián révén, aki fejjel vette be a kapunkat. Ezt követően a 36. percben sikerült egyenlíteni. Lengyel Béla tört előre, majd passzolt Palásthy Norberthez, aki a kinnálló kapus fölött elegánsan átemelte a labdát a kapuba.

A szünet után hamar megszerezte a vezetést Dzurják József csapata. Lisztes Krisztián s 45. ugratta ki a jobboldalon Lengyelt, aki rávezethette a kapusra a labdát. Lengyel nem hibázta el a ziccert és megszerezte a vezetést az FTC-nek.

Nem sokkal ezután, Lisztes újabb remek indítással ugratta ki ezúttal a baloldalon a csereként beállt Jordáki Norbertet, aki lefutva védőjét elgurította a kapus mellett a labdát, ami a kapu bal alsó sarkában kötött ki.

Az MTK erejéből csak a szépítésre futotta. A hosszabbításban Vasiljevic egy szöglet után volt eredményes. Ezzel az FTC 3-2-re megnyerte a rangadót.

Igazán nagy győzelmet arattunk a mai napon, ugyanis ezt az MTK-t nagyon jól összerakták erre az évre. Ha kellett futballoztunk, de ha kellett kúsztunk-másztunk a győzelemért. Igazi presztízs csata volt ez a mérkőzés. Ez az MTK eddig mindenkit sok góllal legyőzött, de most nekünk sikerült megállítanunk őket– értékelte a mérkőzést a lefújás után a csapat vezetőedzője, Dzurják József.

Férfi labdarúgás, öregfiúk, 5. forduló
Ferencváros 3-2 (1-1) MTK
Gólok: Jordáki, Lengyel, Palásthy

Szabó- Ebedli, Balogh, Keller, Fehér – Lazic, Szekeres, Lengyel (Lászka, 55.) – Lisztes (Szeiler, 82.), Józsi (Ujfalusi, 77.) – Palásthy (Jordáki, 61.)

Fradi.hu