A lányok nem pihenhettek sokat, ma már útra is keltek Norvégiába.

Női kézilabda, NBI, 4. forduló
Ferencváros 37-18 (20-7) Békéscsabai Előre NKSE
Gólok: Klujber 7, Háfra 5, Pásztor 4, Kisfaludy 3, Malestein 3, Márton 3, Schatzl 3, Tóth 3, Bölk 2, Kovács 2, Behnke 1, Szucsánszki 1

Beszámoló: Fradi.hu

Pásztor Noémi

Meglátszott a csapaton, hogy mindig máshogy volt, hogyan utazunk, mi lesz, kicsit káosz volt a meccs elején. Amikor belerázódtunk, szerintem jól játszottunk, mindenki hozzá tudott tenni. A végén voltak buta, apró kis hibáink, amiket ki fogunk tudni javítani.

Elek Gábor

Hasonló mérkőzésre számítottam és nagyon sajnálom Borgyos Panna sérülését! Engem is kicsit megviselt. Borzasztó nézni azt, hogy egy fiatal játékos megsérül. Nagyon felborult a hetünk minden szempontból, szerettük volna halasztani a mérkőzést a hirtelen megváltozott norvég körülmények miatt. Lassan indulunk Norvégiába, kevés időnk lesz felkészülni a Vipers ellen, jobban szerettünk volna ma edzeni. Délelőtt edzést kellett tartanunk, ez rá is nyomta a bélyegét 7-7-ig, de a Békéscsaba is felszabadultan, ötletesen kézilabdázott, mi egy kicsit figyelmetlenek voltunk, főleg a beálló elleni védekezésben. A sérülés után megváltozott a játék képe, rendezni tudtuk hátul a sorokat, jöttek a könnyű gólok, ott volt egy 16-0-ás sorozat, ez se reális, ott szerencsénk is volt. Aztán ahogy lenni szokott, jöttek a figyelmetlenségek, a végjátékban rengeteg hülyeséget hoztunk össze.