Endi elmondta, hogy a szurkolók is kellettek a tegnapi sikerhez.

Elsőként arra voltunk kíváncsiak, mekkora az ünneplés az öltözőben.
Természetesen elég bulis a hangulat, ilyenkor nem is lehet és nincs is miért szomorkodni. Kicsit nézzük a következő ellenfelek hosszabbítását, de inkább magunkkal foglalkozunk. A meccs előtt is tudtuk, hogy jó formában vagyunk, de a tavalyi meccsből kiindulva óvatosabbak voltunk, de szerencsére minden jól sikerült.

Várható volt, hogy Lovrencsics Gergő nem feltétlenül bírja végig a meccset, mennyire volt nehéz ilyen hamar beállni a helyére?
Mindig nehéz a padról beszállni, pláne egy ilyen ellenfél ellen, de éreztem, tudtam, hogy hamar be kell majd állnom, így készültem. A védelemben két helyen is kellett cserélni, de kibírtuk a végéig. A Fradi ma már ott tart, hogy szinte bárkit bárkire ki lehet cserélni, mindenki tudja hozni a szintet.

A szurkolókat egész meccsen lehetett hallani, ki is mentek hozzájuk ünnepelni, ennek mekkora szerepe volt a sikerben?
Végig lehetett őket hallani a meccsen, innen is köszönjük nekik. Ők is kellettek ahhoz, hogy belehajszoljanak minket a sikerbe. A végén tudtunk kicsit együtt is ünnepelni.

A következő párharcban már két meccs dönt. Ez mekkora hátrány lehet?
Nehéz megmondani, hogy ez előny vagy hátrány. Ezeken az egy meccseken most nekünk jött ki jobban a lépés. Két meccsen talán lehet bátrabban focizni, van lehetőség a második meccsen javítani.

Innen már kijelenthető, hogy a csapat célja a Bajnokok Ligája csoportköre?
Igen, egyértelműen ez a célunk.

Origo