Kéziseink megkezdik szereplésüket az elitsorozatban.

Női kézilabda, Bajnokok Ligája, csoportkör, A-csoport, 1. forduló
Érd Aréna, 18.00: Ferencváros – Rosztov Don
Jegyek: 4500 Ft – 7500 Ft – megvásárolható online vagy a helyszínen.
TV: EHFtv / SportTV

Az EHF szigorú előírásait figyelembe véve clubunk megközelítőleg 1200 szurkolót tud beengedni! Együttesünk valamennyi tagjának negatív lett a csütörtök reggeli koronavírus-tesztje – számolt be róla a Fradi.hu.

A FradiMédia Emily Bölköt kérdezte a BL-találkozó előtt:

Az EHF Bajnokok Ligája oldala idén is elkészítette a szezon előtti erősorrendet, a listában a Fradit az 5. helyre sorolták.

Elek Gábort az orosz HandballFast portál kérdezte: “Jobb volna a Rosztov Donnal a sorozat későbbi szakaszában játszani, mégiscsak az egyik legerősebb csapat Európában. A keretünk sokat változott, idő kell ahhoz, hogy elérjük a csúcsformánkat. A variációs lehetőségeink bővebbek, remélem, hogy jobban is fogunk játszani, de ehhez sok munkára lesz szükség. Az előttünk álló mérkőzések adják majd meg a választ. Nem hiszem, hogy a Rosztov Don stílusa sokat változott volna, hiszen még nem tudnak az új edzőjükkel dolgozni.

A Rosztov Don hosszú utazás után érkezett meg Magyarországra és több komoly hiányzója is van az oroszoknak: az első a vezetőedző, a svéd Per Johansson – aki korábban lenácizta a fradistákat -, mellette a kapus Mayssa Pessoa és a szélső Katarina Krpezs-Slezák sem lehet ott az érdi meccsen. A korábbi érdi játékos a Nemzeti Sportnak nyilatkozott: “Azt mondják, szeptember végén tudok csatlakozni a csapathoz. Nagyon sajnálom, hiszen így nem szerepelek az első Bajnokok Ligája-mérkőzésünkön a Ferencváros ellen. El akartam utazni Érdre megnézni, de a karantén miatt nem jött össze.” Az oroszokat a magyar Hlavaty Tamás irányítja majd a kispadról: “Elek Gábor vezetésével a Ferencváros mindig jól kezdi az idényt, ez alól ez az ősz sem kivétel. Könnyíti a felkészülést, hogy a magyar internetes forrásokat megértem, illetve Győrből ismerem Elek játékfelfogását, taktikai húzásait. Annak ellenére, hogy többükkel jó kapcsolatban vagyok, másik magyar edzővel nem egyeztettem, mivel hazahúz a szívük, és úgysem szolgálnának titkokkal és tippekkel.