A CSM Bukarest vezetőedzője a budapesti mérkőzés után a valóságtól eléggé elrugaszkodott gondolatokat osztott meg.

A negyed, esetleg fél korsó sörből – amit természetesen nem szabadott volna a pályára dobni! – egy liter vizelet lett, a szurkolói rigmusban is érződik, hogy valamelyik jóindulatú román kollégája vagy játékosa segítette ki a fordítással és folytathatnánk még a sort… Instagram oldaláról mára már törölte a bejegyzést (itt még megtalálható), amely alatt komoly vita is kialakult. Csak remélni merjük, hogy azért távolította el, mert belátta, hogy felfokozott idegállapotában elfogultan, sértően, a tényeket figyelembe nem véve nyilvánult meg.

Per Johansson

Az, hogy átéltem két telt házas kelet-európai derbit, egyszerre csal könnyeket a szemembe, de el is szomorít, a beteg mai világ, és a növekvő gyűlölet miatt. Magyarország nem tagadhatja tovább, hogy a legrosszabb idegengyűlölet tör náluk előre, és lesz elfogadott, mivel a fasiszták több mint 50%-os támogatottságot élveznek.

Ez sokkal több mint sport, és sokkal több mint a CSM a Ferencváros ellen. Ez Románia volt Magyarország ellen – két ország mely gyűlöli egymást, és ez a gyűlölet ma igazán veszélyessé vált, mikor a meccset félbe kellett szakítani, mivel a kapusunk Paula egy liter hugyot, tíz pénzérmét, három öngyújtót kapott a nyakába, és 5000 fasiszta, náci és ultra skandálta, hogy “menjetek haza, mocskos állatok, a cigányokhoz és fattyúkhoz”, és emellett az egész meccs alatt huhogták egyik franciánkat, Gnos Niombla-t. Valamint egy métert sem tehettünk meg a rohamrendőrség kísérete nélkül.