Gergővel beszélgettek, aki elmondta, hogy nagy benne a revansvágy.

Múltbéli tapasztalatai miatt türelmesen állt izomsérüléséhez a Ferencváros csapatkapitánya, Lovrencsics Gergő, aki a jövő heti Bajnokok Ligája-selejtezőn mindenképpen visszavágna a Dinamo Zagrebnek a tavaly elszenvedett vereségért. A 32 éves jobbhátvéd saját bevallása szerint már teljesen túl van sérülésén, az utóbbi héten a társakkal edzett, sőt pályára lépett a Soroksár elleni, múlt hétvégi felkészülési meccsen is.

Úgy néz ki, hogy a főnök számíthat rám. Hogy a kezdőben vagy sem, azt majd meglátjuk” – tette hozzá Lovrencsics, aki négy hetet hagyott ki, ám konkurencia nélkül maradt posztján a Paks elleni bajnokit megelőzően, hiszen Botka Endre eltiltását tölti.

Elmondta, sokadik hasonló izomsérülésén van túl, tudja, hogy türelmesnek kell lennie, nem szabad siettetnie a visszatérést, mint korábban többször, mikor a kapkodás miatt rásérült.

Nehéz nagyon, mert nagyon jó látni, ahogy a csapat hogy szerepelt idáig, és szeretnék részese lenni” – fogalmazott.

Megmondom őszintén, bennem van egy revansvágy – reagált, mikor a Dinamo Zagreb elleni, jövő heti BL-selejtező került szóba. – De nem szabad, hogy ez uralkodjon el, mert nagyon jó csapat a Dinamo, hiába adták el Dani Olmót és Nikola Morót. Ismerem a csapattársaimat, és tudom azt, hogy vissza akarnak vágni a tavalyi, 4-0-s hazai vereség miatt. Én ugyanígy vagyok vele. Biztos vagyok benne, hogy most nagyobb esélyünk lesz.

M4 Sport