Női kézilabda csapatunk korábbi beállója befejezi aktív pályafutását.

Mészáros Rea

Sajnálatos módon a szervezetem döntés hozatal elé állított, mely az aktív sportolói pályafutásom befejezését jelentette számomra. Az utóbbi időben az edzések és a pályán eltöltött idő az ízületeimet olyan mértékben megterhelte, hogy nem tudtam megfelelően koncentrálni, és az edzés, játék sem okozott már örömet. A szívem még most is vinne előre, de racionális gondolkodás megálljt parancsolt.

Megnyugtat az a gondolat, hogy sikeres sportolói pályafutást tudhatok magam mögött. Melyet köszönhetek a kluboknak, ahol eredményekben és sikerekben gazdag éveket tölthettem el. Köszönettel tartozom a mindenkori magyar ifjúsági-junior, felnőtt válogatott edzőknek, hogy felfigyeltek rám, és a pályafutásomat segítették. Amíg szervezetem engedte, mindent megtettem a klubok sikereiért, illetve a válogatottban maximálisan küzdöttem a nemzeti válogatott minél jobb eredményességéért. Ezekhez a sikerekhez nagyban hozzá járultak a szurkolók, akiknek a buzdítása nélkül nem tudtam volna ennyire jól teljesíteni.

A sors úgy hozta, hogy nevelő egyesületemnél a Váci Női Kézilabda Sportegyesületnél tudom abba hagyni pályafutásomat, akik ebben a helyzetben sem hagytak cserben, és civil életem megkezdéséhez nyújtanak segítséget, amelyet ezúton is köszönök nekik. Így nem szakadok el a sportágtól, és bár kívülről, de segíteni tudom a fiatalok aktív sportolói pályafutásának elindítását.

Váci NKSE