A Felcsút edzője, Hornyák Zsolt a szlovák sajtóban arról beszélt, hogy szeretne a bronznál jobban teljesíteni, ennek egyik legnagyobb gátja a szurkolói támogatás hiánya. Lábjegyzet: a hivatalos felcsúti nézőátlag 1358 volt.

A [Ferencvárossal és a MOL-lal] ki-ki meccseket játszottunk, néha mi voltunk fölényben. Ha stabilabbak lennénk a többi meccsen, többet is elérhettünk volna. Sajnos sok pontot vesztettünk gyengébb ellenfelek ellen, a rangadókon jól szerepeltünk.

Az atmoszféra [miatt vesztettünk ötször otthon]. A klub egy 2000 fős faluban, Felcsúton található és ez meglátszik a nézőszámon. A klub vezetői figyelmeztettek is előre, hogy az alacsony nézőszámon sehogy sem tudtak változtatni. Az akadémia, az infrastruktúra európai szemmel is egyszerűen nagyszerű. De ez nem igaz a közönségre nézve. Nincs nagyon támogatásunk és ennek hiányát néha megérezzük. Hálás vagyunk azoknak, akik támogatnak a hazai meccseinken, és talán százan ki is jönnek értünk, de az ellenfeleink ezen a téren egészen egyszerűen előttünk járnak.

Ebben az évben is szeretnénk jól teljesíteni. Nem szeretnénk visszalépni onnan, amit már elértünk. Szeretnénk 3-4 minőségi játékost hozni, de ifistákat is be kell építeni… Nincs konkrét elvárás, a tulajdonos alighanem azt mondaná, hogy tartsuk meg a harmadik helyet, én azonban egyre feljebb és feljebb lépnék…

(sport.sk)